Stoch: Kmotrík mi núkal peniaze, aké chcem. Weissa som hneď stopol, do Slovana by som nikdy nešiel Adam Dudiak 14. 9. 2026
Yaya Touré ďakoval Kmotríkovi a Vittekovi. Výnimočné slová venoval aj Weissovi Richard Jančiar 9. 9. 2026
V Európe to býva úplne inak. Nový tréner Slovana zostal v poriadnom šoku z Kmotríka a Vitteka Adam Dudiak 21. 6. 2026
Napchávanie sa v McDonalde pre hviezdu Slovana skončilo. Kmotrík varuje, že všetci začínajú od nuly Richard Jančiar 26. 5. 2026
Kmotrík spoznal svoj trest za vulgarizmy, hajlovanie a návštevu kabíny rozhodcov Karol Chren 18. 5. 2018
VIDEO: Porušenie zákona? Kmotrík mladší si po finále pohára týmto gestom zavaril Róbert Ďurkáč 4. 5. 2018
Futbal VIDEO: Polícia začala stíhať Kmotríka mladšieho pre údajný útok na SBS-kára Karol Chren 9. 4. 2018
Futbal Kmotríkov syn skončil po derby Slovan - Trnava na polícii. Údajne napadol miestneho SBS-kára Ivan Čerňanský 7. 4. 2018
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila
V reštaurácii si vypýtali účet po anglicky a priplatili si 12,5 %. Keď prehovorili po česky, položka zmizla