Stoch: Kmotrík mi núkal peniaze, aké chcem. Weissa som hneď stopol, do Slovana by som nikdy nešiel Adam Dudiak 14. 9. 2026
Yaya Touré ďakoval Kmotríkovi a Vittekovi. Výnimočné slová venoval aj Weissovi Richard Jančiar 9. 9. 2026
V Európe to býva úplne inak. Nový tréner Slovana zostal v poriadnom šoku z Kmotríka a Vitteka Adam Dudiak 21. 6. 2026
Napchávanie sa v McDonalde pre hviezdu Slovana skončilo. Kmotrík varuje, že všetci začínajú od nuly Richard Jančiar 26. 5. 2026
S Putinom prišlo 50 ostreľovačov, majiteľ klubu so zbraňou vyletel na rozhodcov. Dával Kmotrík obálky? (VIDEO) Adam Dudiak 8. 4. 2026
Dobrý deň, volám sa Daiki a budem hrať za Slovan. Olympionik sa pri Weissovi za deň naučil to, čo iným trvá dekádu Adam Dudiak 10. 2. 2026
Fanúšikovia Slovana opäť tvrdo reagujú na situáciu v klube. Najväčšiu kritiku si odniesol tréner Weiss Richard Jančiar 14. 11. 2025
Futbal Weiss: Nie, aj keby mi dal Ivan na stôl hocičo. Ľudia na mňa stále kričia, že som autobusár. Ale z peňazí mi nikdy nešibalo Adam Dudiak 9. 11. 2025
Futbal Kmotrík vyhodil Kozáka, Stoch to prirovnal k cirkusu. Slovan je oproti nim gigant, ale naposledy tam zomrel Adam Dudiak 4. 11. 2025
Exkluzívne Ako sa zrodili transfery Strelca či Šporara? Ivan Kmotrík ml. exkluzívne o prestupovom lete a úvode sezóny (rozhovor) Richard Jančiar 26. 9. 2025
Futbal VIDEO: Weiss si želá posily do zadných radov. Slovan je blízko dohody s chorvátskym reprezentantom Marek Arpáš 21. 7. 2025
Niké liga Odchovala ho Benfica, prichádza z jednej z top líg sveta. Slovan oznámil novú posilu Peter Matis 27. 6. 2025
Niké liga Slovan v rukách amerického investora? Šéf „belasých“ sa vyjadril k špekuláciám Richard Jančiar 20. 5. 2025
Niké liga VIDEO: Po perfektnej sezóne prichádza intenzívne obdobie. Ivan Kmotrík ml. aj o možnom predaji klubu Tomáš Ďutka 17. 5. 2025
Niké liga Objavili sa správy, že Slovan môže prísť o svoj klenot. Ivan Kmotrík ml. všetko vysvetlil Richard Jančiar 13. 5. 2025
Futbal Haraslín na Tehelnom poli? Kmotrík si to vie predstaviť. Šéf Slovana aj o ďalších zvučných posilách Richard Jančiar 13. 5. 2025
Futbal Prvý má ponuku, druhý povedal možno, s tretím rokujú. Slovan môže jednou ranou stratiť až tri opory Adam Dudiak 14. 4. 2025
Futbal Kmotrík: Išli sme do rizika, Strelec možno odíde za menej. Vyštartuje Slovan opäť po Kaprálikovi? Adam Dudiak 12. 4. 2025
Niké liga Slovan chystá veľké leto na prestupovom trhu. Kmotrík: Prečo necieliť na finále v Konferenčnej lige? Peter Matis 11. 4. 2025
Exkluzívne Mal napísaný list, šiel točiť video, ale zasiahol osud. Weiss ml. exkluzívne rozoberá všetko o konci i návrate (rozhovor) Adam Dudiak 20. 2. 2025
Futbal Slovan myslí na budúcnosť. Podpísal dvoch juniorských reprezentantov, zažiarili v Lige majstrov TASR 18. 2. 2025
Exkluzívne Kmotrík: Real Madrid na Tehelnom poli? Krásny sen. Predaj Strelca mohol ohroziť naše ciele (exkluzívny rozhovor) Richard Jančiar 14. 2. 2025
Futbal Strelcov otec: Niekto by povedal, že David už peniaze Kmotríkovcom vrátil. Hádam Slovan vie, čo robí Adam Dudiak 11. 2. 2025
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila
V reštaurácii si vypýtali účet po anglicky a priplatili si 12,5 %. Keď prehovorili po česky, položka zmizla