Experti v zámorí hodnotili draft NHL. San Jose je víťazom, tímy Slovákov sa nevyznamenali Matej Babic 29. 6. 2026
Patrí medzi elitu na vhadzovaniach. Nashville podpísal dlhodobý kontrakt s novou posilou TASR 29. 6. 2026
Niektorí sú trochu sklamaní, ďalšiemu gratulovala hviezda NHL. Tu sú exkluzívne reakcie draftovaných Slovákov Róbert Ďurkáč 28. 6. 2026
Ján Lašák: Zvolil som si ťažšiu cestu, ale vraciam slovenskému hokeju to, čo som od neho dostal (rozhovor) Matej Babic 23. 12. 2022
Hokej Slovákov v príprave vyškolili Kanaďania, náš jediný gól si do vlastnej bránky strelil Wright TASR 22. 12. 2022
Hokej Hašek sa zasa obul do Rusov, zákaz súťažiť pre tamojších športovcov nežiada len v hokeji TASR 21. 12. 2022
Hokej Desať gólov pod Tatrami, Slovan zničil Nové Zámky a klbko nitrianskych prehier sa kotúľa ďalej TASR 20. 12. 2022
Vodný slalom Matej Beňuš sa medzi sezónami venuje hokeju. U neho doma je to šport číslo jeden Miroslav Špaček 20. 12. 2022
Hokej Slovenskí mladíci sú pred turnajom už v kompletnom zložení. Pripojil sa aj Šimon Nemec Marián Tomčák 20. 12. 2022
20 rokov slovenského hokeja J. Stümpel: Ramsay spravil veľa roboty, no v budúcnosti by som v „repre“ radšej videl Slováka (rozhovor) Adam Dudiak 20. 12. 2022
Hokej Mladí Slováci nestačili na Nemcov. Pred juniorským majstrovstvami sveta skončili s vysokou prehrou TASR 19. 12. 2022
Hokej Slováci triumfovali na domácom turnaji tenisovým spôsobom. Fanúšikovia pred zápasom ďakovali Sekerovi TASR 17. 12. 2022
Hokej DAJTO a Voyo odvysielajú jedinečný dokument o Mariánovi Hossovi. Premiéra už v nedeľu Adam Dudiak 17. 12. 2022
Hokej Slafkovský nedohral duel proti Anaheimu. Kouč St. Louis vysvetlil, prečo ho stiahol z hry TASR 16. 12. 2022
Mesto s vyše 70-tisíc obyvateľmi stojí na prahu mimoriadnej situácie. Zápasí s kritickým nedostatkom vody
Kolaps pasovej kontroly v Bratislave. Takmer 1200 ľudí vybavovalo šesť policajtov, viacerým lietadlo ušlo
Mesto s vyše 70-tisíc obyvateľmi stojí na prahu mimoriadnej situácie. Zápasí s kritickým nedostatkom vody
Išiel pomáhať druhým, k rodine sa už nevrátil. Diaľničná patrola sa po výjazde poberala preč, keď do nej vpálil nákladiak