Pri Slafkovskom rozmýšľali, či neurobili chybu. Manažér Montrealu prezradil, prečo Juraja neposlali do AHL Peter Matis 11. 4. 2026
Skalica prekvapila Trenčín na jeho ľade. Prešov tak zväčšil svoj náskok na čele tabuľky baráže TASR 10. 4. 2026
Bratislavská radosť na východe, Košice nedali ani gól. Slovanisti majú finále na dosah TASR 10. 4. 2026
Skvelá forma pred domácimi MS: Naši mladíci v príprave zdolali Česko vo federálnom derby TASR 10. 4. 2026
Košice dvoma gólmi v závere strhli víťazstvo na svoju stranu a vyrovnali stav série so Slovanom TASR 12. 4. 2022
Keď sa lúči svetová hokejová legenda. Toto sú najzaujímavejšie momenty kariéry Mariána Hossu Matej Babic 12. 4. 2022
Hokej Brat žiari v zámorí, jeho čaká draft až o dva roky. Teraz bude najmladším Slovákom na MS 18 Róbert Ďurkáč 10. 4. 2022
Hokej Slovan je jednou nohou vo finále. Druhý zápas s Košicami sledoval rekordný počet divákov TASR 8. 4. 2022
Hokej Mal byť ďalším naším horúcim želiezkom v drafte, počas sezóny sa však vážne zranil: Dosť mi pomáha mentálny kouč Róbert Ďurkáč 8. 4. 2022
Hokej V príprave pred MS odohrajú Ramsayovi zverenci šesť zápasov, z nich dva proti Česku TASR 7. 4. 2022
Hokej Nitra triumfovala v rozhodujúcom siedmom zápase a postúpila do semifinále play off TASR 4. 4. 2022
Hokej Puky ku mne len chodili a ja som dával góly. Slovensku rastie nečakaný kanonier a nádej budúcoročného draftu Róbert Ďurkáč 1. 4. 2022