Na prvom kempe tréneri privítali viacero nováčikov aj veľký talent. Úvodné dni majú jasný cieľ TASR 8. 4. 2026
Prvé škrty v nominácii na MS. Slovensko bude bez kapitána, konať sa nebude ani očakávaný návrat TASR 8. 4. 2026
VIDEO: New Jersey definitívne prišlo o šancu na postup. Poznáme zloženie prvej dvojice v play-off TASR 8. 4. 2026
VIDEO: Zo súperov urobil divákov. Genialita McDavida nemá hraníc, dosiahol jeden z najkrajších gólov sezóny Matej Babic 8. 4. 2026
Ohlasy médií na triumf Tampy: Hráči Lightning sú šampióni 'bublinového' hokeja Karol Chren 29. 9. 2020
VIDEO: Černák je iba druhým slovenským obrancom so Stanley Cupom, zranený Sekera smúti Katarína Ács 29. 9. 2020
VIDEO: Slovák Gríger dal z nájazdu najkurióznejší gól roka v českej hokejovej extralige Karol Chren 28. 9. 2020
Hokej Bratislava Capitals prehrali v ligovej premiére v IHL s Viedňou vysoko 2:7 Michal Lukačovič 27. 9. 2020
Hokej VIDEO: Dallas odvrátil prvý mečbal Tampy a znížil stav finálovej série na 2:3 Róbert Ďurkáč 27. 9. 2020
Hokej VIDEO: Tampa zvládla štvrtý finálový zápas a je krok od Stanleyho pohára Róbert Ďurkáč 26. 9. 2020
Hokej SZĽH sa s rozhodcami stále nedohodol, víkendové zápasy sa hrať nebudú Róbert Ďurkáč 25. 9. 2020
Hokej Dallas v noci zdolal Tampu Bay a ujal sa vedenia v play off. Slováci nebodovali Rebeka Kosečeková 20. 9. 2020
Hokej Marek Viedenský: Nemám to potvrdené, ale myslím si, že som prekonal koronavírus Karol Chren 18. 9. 2020
Hokej Skupinové šírenie koronavírusu v Skalici. Pozitívne testy na COVID-19 má 27 hokejistov Karol Chren 17. 9. 2020
Hokej NHL: Dallas delí od prvého finále Stanley Cupu po 20 rokoch jedno víťazstvo Jana Habarová 13. 9. 2020
Hokej Tomáš Marcinko: Zaráža ma, ako ľudia v Česku nenosia rúška. Myslel som si, že paranoidný som ja Róbert Ďurkáč 10. 9. 2020
Irán sľubuje odpoveď, ktorá presiahne hranice regiónu. Vlastní najväčší arzenál rakiet na Blízkom východe
Tragédia na Veľkú noc na východe Slovenska: Chlapci (†13 a †15) zachraňovali kamaráta, sami sa utopili
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.