Jediný moment spustil vlnu nenávisti. Americká hviezda čelí rasistickým urážkam: Dodržiavam pravidlá Matej Babic 6. 10. 2026
Neporaziteľnosť Djokoviča pokračuje. V Pekingu získal rekordný titul, predviedol zápis do histórie TASR 6. 10. 2026
VIDEO: Medvedev v zlosti odpálil loptičku do hľadiska a trafil diváka do tváre. Djokovič: „Som v šoku“ TASR 5. 10. 2026
Kým Djokovič a Federer naháňajú body do rebríčka, Nadal pomáha zdevastovanej Malorke Marcel Marcišiak 11. 10. 2018
Tenis Cibulková zdolala v Pekingu Stephensovú: "Agresivita sa mi vyplatila" Zuzana Gálisová 3. 10. 2018
Tenis Cibulková postúpila vo Wu-chane do štvrťfinále. Ťažila zo svojej najväčšej zbrane Karol Chren 26. 9. 2018
Tenis Kližan sa po finále v Petrohrade vrátil do prvej päťdesiatky rebríčka ATP Karol Chren 24. 9. 2018
Tenis Kližan v Petrohrade zdolal aj Shapovalova a od obhajoby ho delia dva kroky Karol Chren 21. 9. 2018
Tenis Vystrájanie Sereny Williamsovej má dohru. WTA sa jej zastala v spore s rozhodcom Karol Chren 10. 9. 2018
Tenis Dojatý Djokovič po zisku titulu na US Open: "Pomohli mi moji najbližší" Katarína Ács 10. 9. 2018
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila