Laver Cup: Tím Európy vedie o dva body. Za výber sveta uspel najmladší hráč v histórii TASR 20. 9. 2025
Trénoval Jona Bon Joviho aj Michala Davida: Slovák si našiel miesto v rezorte na Maldivách Jarmila Kováčová 14. 9. 2025
Davis Cup: Slovensko dotiahlo súboj s Kolumbiou do vydareného konca, Gombos získal rozhodujúci triumf TASR 13. 9. 2025
Davis Cup: Klein nenadviazal na Molčanovo víťazstvo. Slovensko po prvom dni nevyhráva nad Kolumbiou TASR 12. 9. 2025
Tenis Clijstersová pred exhibíciou s Hantuchovou: "Bála som sa jej kraťasov a longlajnov" Karol Chren 14. 11. 2017
Tenis Lacko v rebríčku ATP predstihol Gombosa a je staronovou slovenskou jednotkou Karol Chren 13. 11. 2017
Tenis Nadal zakončí kalendárny rok ako svetová jednotka, najlepší Slovák je za stovkou Róbert Ďurkáč 6. 11. 2017
Tenis Rybáriková na úvod "malých" MS s prehrou, v hre o postup ju udrží výhra bez straty setu Karol Chren 31. 10. 2017
Tenis Mečíř po takmer štvrťstoročí končí vo funkcii kapitána daviscupového tímu Karol Chren 30. 10. 2017
Tenis Wozniacka vystriedala na tróne Cibulkovú, má najcennejší titul v kariére Zuzana Gálisová 29. 10. 2017
Tenis MS WTA: Garciová sa stala poslednou semifinalistkou, koniec svetovej jednotky Karol Chren 27. 10. 2017
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel
Ľubomíra žije v Egypte: Láska ma prinútila opustiť Slovensko. Manžel je moslim, no nie tak striktný (rozhovor)
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel
Ľubomíra žije v Egypte: Láska ma prinútila opustiť Slovensko. Manžel je moslim, no nie tak striktný (rozhovor)
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry