Martin Kližan sa opäť predviedol netenisovým spôsobom. Vulgárne sa pustil do švajčiarskej legendy Richard Jančiar 9. 4. 2025
Hantuchová má po tenise ďalšiu skvelú kariéru: Som prekvapená, kam som to ako Slovenka dotiahla (rozhovor) Jana Hospodárová 26. 12. 2024
Na kurte trávila aj tucet hodín denne, dnes zarába mikrofónom. Hantuchovú uviedli do siene slávy Klaudia Kristiníková 13. 12. 2024
Clijstersová pred exhibíciou s Hantuchovou: "Bála som sa jej kraťasov a longlajnov" Karol Chren 14. 11. 2017
Kultúra Daniela Hantuchová trénuje v nádhernom Ríme: Toto je jej tanečný partner Lucia Marusič 19. 8. 2017
Kultúra Prekvapenie v Let's Dance: Toto fantastické telo uvidíte v najväčšej šou jesene markiza.sk 26. 7. 2017
Tenis Lipták sa teší zo správneho výberu, Hantuchová z výkonov debutantky Šramkovej Róbert Ďurkáč 13. 2. 2017
Tenis Wimbledon: Cibulková ďalej proti Gavrilovovej, stopka pre Hantuchovú Zuzana Gálisová 28. 6. 2016
Tenis Daniela Hantuchová postúpila do osemfinále trávnatého turnaja WTA v španielskej Mallorce markiza.sk 13. 6. 2016
Odišli a teraz sa vracajú. Rastie počet zamestnancov, ktorí opäť nastupujú do svojich predošlých zamestnaní
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)