Uverila, že má na sebe kliatbu. Shiffrinová si pred najdôležitejšou jazdou sezóny pripúšťala aj to najhoršie Richard Jančiar 1. 4. 2026
Hororový pád švajčiarskej hviezdy mohol mať drastické následky. Michelle Gisinová sa tesne vyhla ochrnutiu Matej Babic 30. 3. 2026
Bola som svetovou jednotkou, teraz som na vozíku. Vonnová: Neviem, ako budem žiť o dva roky Peter Matis 28. 3. 2026
Fenomenálnu sezónu zakončila ziskom veľkého glóbusu. Mikaela Shiffrinová zvádzala boj do posledného kola TASR 25. 3. 2026
Lyžovanie Eckhoffová opäť dominovala, Paulína Fialková dobehla štrnásta Michal Lukačovič 22. 12. 2019
Adam žampa Adam Žampa získal prvé body, víťazom obrovského slalomu Kristoffersen Michal Lukačovič 22. 12. 2019
Lyžovanie Paulína Fialková v šprinte v Annecy desiata, Ivone Fialkovej nevyšla stojka Karol Chren 20. 12. 2019
Lyžovanie Vlhovej v obrovskom slalome v Courchevel tesne ušlo pódium, z víťazstva sa teší Brignoneová Karol Chren 17. 12. 2019
Lyžovanie Petra Vlhová dosiahla prvé víťazstvo v sezóne: "Som šťastná, lebo som mala náročné obdobie" Ivan Čerňanský 15. 12. 2019
Hochfilzen Paulína Fialková sa veľkolepo vrátila po problémoch s kolenom. Tesne jej ušlo pódium Róbert Ďurkáč 13. 12. 2019
Lyžovanie Paulína Fialková napriek nedoliečenému kolenu pokračuje v sezóne, pretekať bude cez bolesť Karol Chren 9. 12. 2019
Lyžovanie Paulína Fialková vynechá vytrvalostné preteky v Östersunde pre zranenie Karol Chren 4. 12. 2019
Östersund Úvod sezóny sestrám Fialkovým nevyšiel, obe mimo elitnej dvadsiatky Róbert Ďurkáč 1. 12. 2019
Östersund Úvodný šprint biatlonistov korisťou Johannesa Böa, Slováci v hlbokom poli porazených Róbert Ďurkáč 1. 12. 2019
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.