Uverila, že má na sebe kliatbu. Shiffrinová si pred najdôležitejšou jazdou sezóny pripúšťala aj to najhoršie Richard Jančiar 1. 4. 2026
Hororový pád švajčiarskej hviezdy mohol mať drastické následky. Michelle Gisinová sa tesne vyhla ochrnutiu Matej Babic 30. 3. 2026
Bola som svetovou jednotkou, teraz som na vozíku. Vonnová: Neviem, ako budem žiť o dva roky Peter Matis 28. 3. 2026
Fenomenálnu sezónu zakončila ziskom veľkého glóbusu. Mikaela Shiffrinová zvádzala boj do posledného kola TASR 25. 3. 2026
Vláda bola na výjazdovom rokovaní štedrá. Sumu pre nemocnicu zoštvornásobili Róbert Ďurkáč 21. 11. 2019
Lyžovanie Petre Vlhovej úvod do sezóny nevyšiel: Chyba bola vo mne, povedala Michal Lukačovič 26. 10. 2019
Lyžovanie Štartuje nová lyžiarska sezóna. V týchto termínoch sa predstaví Petra Vlhová Róbert Ďurkáč 24. 10. 2019
S Tribulom po horách Pozvanie od Jána Tribulu prijala Petra Vlhová aj s frajerom Zuzana Žigová 8. 9. 2019
Lyžovanie Petra Vlhová trénuje na novú sezónu. Do prípravy zaradila nové prvky Karol Chren 5. 9. 2019
Lyžovanie Lyžiarsky fenomén Hirscher ukončil kariéru: Mal som mnoho dôvodov Zuzana Gálisová 4. 9. 2019
Lyžovanie Zomrel trojnásobný olympijský medailista, príčinu smrti Hanevolda (†49) nezverejnili Zuzana Gálisová 3. 9. 2019
Gabriela Koukalová Najväčšia česká biatlonová hviezda Koukalová oznámila koniec kariéry Karol Chren 28. 5. 2019
Laura Dahlmeierová Slovenské biatlonistky majú o súperku menej, Dahlmeierová predčasne ukončila kariéru Karol Chren 17. 5. 2019
Mikaela Shiffrinová Otvorená spoveď Petry Vlhovej: Takto hodnotí sezónu a vzťah s Mikaelou Shiffrinovou Róbert Ďurkáč 26. 3. 2019
Johannes Thingnes Boe Suverén Boe vyhral aj záverečné preteky sezóny a získal všetky glóbusy Karol Chren 24. 3. 2019
Anastasia kuzminová Fantastická Kuzminová v Holmenkollene ovládla aj stíhacie preteky a splnila si veľký sen Karol Chren 23. 3. 2019
Mikaela Shiffrinová Shiffrinová zarobila spomedzi lyžiarok najviac, Vlhovej prémie boli o polovicu nižšie Karol Chren 18. 3. 2019
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.