Vlhová: Shiffrinová mi často liezla na nervy. Keby som bola chlap, už dávno mám zarobené milióny Adam Dudiak 7. 12. 2025
Vlhová nechala nahliadnuť hlboko do svojho súkromia. Prvýkrát otvorene hovorila o ťažkom rozchode Richard Jančiar 2. 12. 2025
Konečne lyžuje bez bolesti, z tímu Petry Vlhovej prišla pozitívna správa. Termín návratu je však stále otázny Matej Babic 16. 11. 2025
Na štarte mi chýba, stále komunikujeme. Takto Shiffrinová o Vlhovej ešte nehovorila Richard Jančiar 12. 11. 2025
Pomenovala veci, ako sú. Vlhová otvorene prehovorila o svojom zdravotnom stave Richard Jančiar 2. 5. 2025
Mauro Pini dlho bez práce neostal. Pred olympiádou dostal zodpovednú úlohu v talianskom tíme Matej Babic 14. 4. 2025
Vlhovej bývalý tréner Magoni: Niekto nás chcel rozdeliť, vrátil by som sa k nej hneď Richard Jančiar 10. 4. 2025
Lyžovanie Vlhovej trápenie neutícha. Naša lyžiarka sa úprimne vyspovedala najväčšej rivalke Richard Jančiar 8. 4. 2025
Lyžovanie Športový lekár varuje, že v prípade Vlhovej treba rátať aj s neželaným scenárom: Nikto by sa nemohol čudovať Matej Babic 3. 4. 2025
Lyžovanie VIDEO: Nečakaná zmena u Petry Vlhovej. Komplikácie v zotavovaní spôsobili odchod Maura Piniho Matej Babic 31. 3. 2025
Lyžovanie Uznávaný lekár okomentoval Vlhovej stav: Petra bude znova víťaziť, ohľadom olympiády som optimistický Richard Jančiar 27. 3. 2025
Lyžovanie Ako dopadla rozhodujúca operácia Vlhovej? Slováci ju chcú na OH. Ale v hre je i scenár, že príde o ďalšiu sezónu Adam Dudiak 25. 3. 2025
Lyžovanie Vlhovej pomáha k návratu aj lyžiarska legenda: Chceme, aby sa vrátila čo najrýchlejšie Richard Jančiar 17. 3. 2025
Lyžovanie Výnimočný zápis Shiffrinovej si nenechala ujsť ani Vlhová. Reakcia Američanky prišla veľmi rýchlo Matej Babic 24. 2. 2025
Lyžovanie Petra Vlhová už naplno zaťažuje koleno. Netušila som, že to bude trvať takto dlho, stále bojujem, priznáva TASR 6. 2. 2025
Lyžovanie Vlhová po účasti na proteste očakávala nenávistné reakcie: Milujem Slovensko, chcela som sa ho zastať Richard Jančiar 4. 2. 2025
Lyžovanie Na Vlhovú sa po proteste spustila vlna nenávistných komentárov. Radšej sa nevyjadruj, odkazuje určitá skupina ľudí Richard Jančiar 28. 1. 2025
Lyžovanie Mikaela Shiffrinová vyzdvihla nezlomnosť Petry Vlhovej. Súboje s ňou mi chýbajú, priznáva Matej Babic 27. 1. 2025
Šport Nesúhlas vyjadrili aj slovenskí športovci. Vlhová a ďalší podporili protivládne protesty Peter Matis 25. 1. 2025
Reportáže TN Hoci sa Petra Vlhová na MS nepredstaví, jej fanklub tam pocestuje. Prezradili, komu budú fandiť Juraj Fazekaš 21. 1. 2025
Lyžovanie Zlá správa pre fanúšikov Petry Vlhovej. Lyžiarska hviezda nebude štartovať ani na MS TASR 20. 1. 2025
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend