Vlhová: Shiffrinová mi často liezla na nervy. Keby som bola chlap, už dávno mám zarobené milióny Adam Dudiak 7. 12. 2025
Vlhová nechala nahliadnuť hlboko do svojho súkromia. Prvýkrát otvorene hovorila o ťažkom rozchode Richard Jančiar 2. 12. 2025
Konečne lyžuje bez bolesti, z tímu Petry Vlhovej prišla pozitívna správa. Termín návratu je však stále otázny Matej Babic 16. 11. 2025
Na štarte mi chýba, stále komunikujeme. Takto Shiffrinová o Vlhovej ešte nehovorila Richard Jančiar 12. 11. 2025
Cesta za návratom je dlhá, no cieľ sa blíži. Petra Vlhová by sa čoskoro mohla vrátiť do súťažného kolotoča Matej Babic 6. 11. 2025
Smrť otca ju donútila zamyslieť sa. Shiffrinová spúšťa nový projekt, hnacím motorom bol rozhovor s Vlhovou Richard Jančiar 31. 10. 2025
Záber, na ktorý čakali všetci fanúšikovia. Petra Vlhová je späť na svahu, tlieska aj Shiffrinová Richard Jančiar 30. 10. 2025
Lyžovanie Hoci jej tesne ušlo pódium, v cieli bola nadšená. Mikaela Shiffrinová poslala odkaz Petre Vlhovej Matej Babic 26. 10. 2025
Lyžovanie VIDEO: Deň po dni, nič nemôže uponáhľať. V TN live odpovedal na otázky ohľadom Petry Vlhovej novinár Juraj Berzedi Daniel Očenáš 9. 10. 2025
Lyžovanie Petra Vlhová oznámila meno nového trénera. Povedie ju muž, ktorý stál pri jej najväčších úspechoch Richard Jančiar 8. 10. 2025
Lyžovanie Vlhovú zrazilo na dno zranenie aj rozchod s partnerom: Je to ťažké, zrazu nemáš nič Richard Jančiar 29. 9. 2025
Lyžovanie Bude Vlhová pripravená na olympiádu? Zuzulová je skeptická, osobne by to neriskovala Richard Jančiar 25. 9. 2025
Lyžovanie Správa, ktorú chcel každý počuť. Petra Vlhová sa pripravuje na návrat Richard Jančiar 10. 9. 2025
Lyžovanie Ušiel zo zlatej klietky a môže voľne dýchať. Brat Petry Vlhovej adresoval rodičom poriadne tvrdé slová Richard Jančiar 28. 8. 2025
Zlaté talenty so Zlaticou Jeden už kariéru ukončil, druhá by chcela pokračovať. Peter Sagan a Petra Vlhová prehovorili o budúcnosti Zlatica Švajdová Puškárová 9. 8. 2025
Lyžovanie Vlhová na Pohode zmrazila fanúšikov. So slzami v očiach oznámila smutnú prognózu Peter Matis 13. 7. 2025
Zlaté talenty so Zlaticou Miláčik fanúšikov, hviezda svahov, ikona lyžovania. Petra Vlhová oslávila okrúhliny Zlatica Švajdová Puškárová 14. 6. 2025
Lyžovanie Petra Vlhová oslavuje jubileum. Expert priblížil jej cestu na vrchol aj vzťah so Shiffrinovou Matej Babic 13. 6. 2025
Lyžovanie Petra Vlhová oslávi životné jubileum. Slovenské lyžiarske eso má jasné želanie aj cieľ TASR 12. 6. 2025
Lyžovanie VIDEO: Petra Vlhová naďalej tvrdo bojuje so zraneným kolenom. Rekonvalescencia ju prinútila k zásadnej zmene Pavol Tomčík 2. 6. 2025
Šport Známi slovenskí športovci darovali krv. Akciu podporila aj Petra Vlhová, ktorá dala jeden sľub TASR 29. 5. 2025
Lyžovanie Nad návratom stále visí otáznik. Vlhová otvorene prehovorila o svojom zdravotnom stave Richard Jančiar 13. 5. 2025
šípky VIDEO: Na Slovensku sa predstaví elita svetových šípok. Podujatia sa zúčastní aj Petra Vlhová Soňa Kolcunová 6. 5. 2025
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend