Slovan si poistil veľkú oporu. Kmotrík ml. neskrýva nadšenie: Jeho potenciál je ohromný TASR 5. 10. 2026
VIDEO: Slovan sa v Komárne poriadne vytrápil. „Belasým“ zariadil triumf Šporar Richard Jančiar 19. 9. 2026
Slovan bol na pokraji blamáže, rozhodol úplný záver. Yaya Touré zanechal odkaz fanúšikom Richard Jančiar 17. 9. 2026
Slovanisti zasypali Stocha vulgarizmami. Keď hovoril o mentalite Slovákov, spomenul Škrtela a Hamšíka Richard Jančiar 17. 9. 2026
Treťoligová Nitra otvorila skóre a zaskočila Slovan. Pod Zoborom sa rozhodlo až v samom závere TASR 16. 9. 2026
Stoch: Kmotrík mi núkal peniaze, aké chcem. Weissa som hneď stopol, do Slovana by som nikdy nešiel Adam Dudiak 14. 9. 2026
Niké liga Slovan s ďalšou bodovou stratou. Tréner Touré bol rázny: Z niektorých hráčov som veľmi sklamaný Matej Babic 14. 9. 2026
Futbal Slovan už predbehol Sevillu aj Newcastle. Ako ďaleko je Slovensko od druhej miestenky v Lige majstrov? (vysvetľujeme) Adam Dudiak 14. 9. 2026
Niké liga VIDEO: Šialený šláger Niké ligy. Slovan remizoval so Žilinou, víťazný gól mu na konci odobral VAR Róbert Ďurkáč 13. 9. 2026
Futbal Vďaka Slovanu si slovenské kluby prilepšia o státisíce eur. UEFA navýšila solidárny príspevok Richard Jančiar 11. 9. 2026
Futbal Slovan prehral v Paríži pred fantastickou kulisou. Stovky priaznivcov „belasých“ mali úžasný zážitok Michal Hečko 10. 9. 2026
Futbal Jasný odkaz Kmotríka pre slovenské kluby. Pri jednaniach o prestupoch očakáva úplne iný prístup Richard Jančiar 10. 9. 2026
Futbal Prechádzka ružovou záhradou pre Parížanov. Francúzi reagujú na triumf giganta proti Slovanu Richard Jančiar 10. 9. 2026
Futbal Yaya Touré ocenil prístup svojho tímu. Enrique mu zložil kompliment: „Má potenciál byť skvelým trénerom“ TASR 10. 9. 2026
Futbal Slovan na favorita nemal nárok. Mladý Slovák si zápas užil, v ďalšom priebehu verí v bodový zisk TASR 10. 9. 2026
Futbal Desať hráčov Paríža je nominovaných na Zlatú loptu, gól ako splnený sen. Ale viacero vecí nás aj tak hnevá TASR 9. 9. 2026
Futbal Liga majstrov nie je iný futbal, ale iný šport. Parížania vybavili Slovan za pol hodinu Adam Dudiak 9. 9. 2026
Futbal VIDEO: Trieda Dembelého, krásny gól Camaru či Takáčove čary. V Parku princov sa stretli dva vesmíry Adam Dudiak 9. 9. 2026
Futbal Keď prišla požiadavka z PSG, pýtali sme sa, či to myslia vážne. Nečakali sme, že ich zaujíma aj 6. liga Adam Dudiak 9. 9. 2026
Futbal Šéf PSG na rovinu o Yayovi Tourém: V Slovane robí to isté, čo stváral v Barcelone alebo v Manchestri City Adam Dudiak 9. 9. 2026
Futbal Nevydarený štart mladých slovanistov. Na úvod mládežníckej LM inkasovali poltucet gólov TASR 9. 9. 2026
Futbal Yaya Touré ďakoval Kmotríkovi a Vittekovi. Výnimočné slová venoval aj Weissovi Richard Jančiar 9. 9. 2026
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila
V reštaurácii si vypýtali účet po anglicky a priplatili si 12,5 %. Keď prehovorili po česky, položka zmizla