Weiss: Nadýchli sme sa, žijeme, každá facka je dobrá. Verím, že v Európe podáme výkon hodný nášho klubu TASR 10. 12. 2025
Slovan bude bojovať o zachovanie šance na postup. Súper takisto nie je v ideálnej forme TASR 10. 12. 2025
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige Adam Dudiak 8. 12. 2025
VIDEO: Vybavil zázrak na Tehelnom poli a radostne vyzliekal dres. Bude to stačiť na Gól mesiaca? TVNOVINY.sk 7. 12. 2025
Fanúšikovia Slovana opäť tvrdo reagujú na situáciu v klube. Najväčšiu kritiku si odniesol tréner Weiss Richard Jančiar 14. 11. 2025
Slovan zatiaľ zmeny neplánuje. Ivan Kmotrík ml. sa vyjadril k údajným rokovaniam o predaji klubu Matej Babic 14. 11. 2025
Už sedel na Bajkalskej, no prestup nevyšiel. Rodáka chcel Slovan, potom prišiel telefonát zo Saudskej Arábie Richard Jančiar 12. 11. 2025
Niké liga Dehonestujete to, čo sme spolu dosiahli. Ivan Kmotrík ml. poslal odkaz nahnevaným fanúšikom Richard Jančiar 10. 11. 2025
Niké liga Napätie medzi klubom a fanúšikmi je evidentné. Priaznivci reagujú na slová trénera Weissa Matej Babic 10. 11. 2025
Niké liga Vzbura fanúšikov Slovana, tvrdé slová vedeniu i lavičke. Nepokľaknem pred nimi, nebudem ich prosiť, krútil hlavou Weiss Pavol Borkovič 9. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Opäť dvoma gólmi Šporara, opäť natesno. Slovan zdolal Komárno, čaroval nový brankár Adam Dudiak 9. 11. 2025
Futbal Weiss: Nie, aj keby mi dal Ivan na stôl hocičo. Ľudia na mňa stále kričia, že som autobusár. Ale z peňazí mi nikdy nešibalo Adam Dudiak 9. 11. 2025
Futbal Slovan bol favoritom a vyhrával, v Konferenčnej lige však kapituloval aj tretíkrát. Tréner Weiss chválil súpera TASR 6. 11. 2025
Futbal Konečne sme ukázali, že sme Slovan, vravel pred bojom v Európe Šporar. Weiss poukázal na výhodu súpera TASR 5. 11. 2025
Niké liga Slovan má v kádri hráča, ktorého sledoval Real Madrid. V Európe zasiahnuť nemôže, Weiss sľubuje, že šancu dostane Richard Jančiar 5. 11. 2025
Futbal Kmotrík vyhodil Kozáka, Stoch to prirovnal k cirkusu. Slovan je oproti nim gigant, ale naposledy tam zomrel Adam Dudiak 4. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Podbrezová prvýkrát v sezóne doma naprázdno. Slovan rozhodol o triumfe tromi gólmi v závere prvého polčasu Róbert Ďurkáč 1. 11. 2025
Futbal Pil z kaluže, rodičia museli predať dom. Prespával na bratislavskej stanici, teraz vytočil Slovan (príbeh) Adam Dudiak 1. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Infarktový záver. Slovan odvrátil ďalšie zaváhanie, hrdinom Šporar Richard Jančiar 29. 10. 2025
Niké liga Kauza Weiss vs. spíker trnavského kotla ešte nekončí. Trnava nesúhlasí s rozhodnutím disciplinárky Richard Jančiar 29. 10. 2025
Niké liga Slovan podal podpriemerný výkon. Tréner Weiss bol kritický: Určite nie sme v optimálnej forme TASR 27. 10. 2025
Exkluzívne Stavil tisícku, že budeme majstri Európy a skončil šiesty na Zlatej lopte. Zmluvu s Bayernom mu podpísať nedovolili (rozhovor) Adam Dudiak 27. 10. 2025
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend