Denisa Baránková vybojovala pre Slovensko prvé zlato. Tento úspech považuje za najväčší v kariére TASR 13. 8. 2025
VIDEO: Slovensko má úspešných reprezentantov aj v lukostreľbe. Netradičný šport ponúka mnoho zaujímavého Soňa Kolcunová 1. 8. 2025
Dojímavý príbeh paralympioničky: Brutálnej smrti unikla len o vlások, dnes bojuje o medailu Nina Baková 31. 8. 2024
Ďalšia miestenka do Paríža. Slovensko bude mať na olympiáde zastúpenie aj v ženskej lukostreľbe TASR 16. 6. 2024
Začal pred štyridsiatkou, popri šichtách vo fabrike sa stal svetovou dvojkou. Teraz dal konečne výpoveď (rozhovor) Peter Matis 18. 2. 2024
OH 2020 Baránková v Tokiu skončila, ale z olympiády si odnáša osobný rekord Zuzana Gálisová 29. 7. 2021
Exkluzívne Denisa Baránková: Lukostreľba je pre mňa ideálny šport, našla som sa v ňom a baví ma Zuzana Gálisová 10. 7. 2021
Rio 2016 Slovenskí lukostrelci odleteli do Ria, Baláž dúfa, že nebude tehotný Karol Chren 29. 7. 2016
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
VIDEO: Štart k Mesiacu sa podaril. Astronauti sa vydali na veľkolepé dobrodružstvo, ktoré sleduje celý svet
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.