Svätý grál športových zberateľov. Kartička s legendami NBA sa predala za rekordnú sumu Karol Chren 28. 8. 2025
Veľkolepú trénerskú kariéru už uzavrela, no pri basketbale ostáva. Natália Hejková má novú funkciu TASR 18. 8. 2025
VIDEO: Navzájom sa posúvajú, jeden má nádej na draft do NBA. Súrodenci hrajú spolu aj v reprezentácii Soňa Kolcunová 14. 8. 2025
VIDEO: Mladí basketbalisti mieria medzi elitu. O medailovom úspechu SR18 v TN live rozprávali tréner aj hráč Marián Červenka 12. 8. 2025
Nevidiaci masér je legendou slovenského basketbalového klubu. Vyše 30 rokov dôverujú len jemu Pavol Borkovič 3. 8. 2025
Basketbalistke našli nádor pri kontrole, dnes upozorňuje na dôležitosť prevencie Pavol Borkovič 26. 7. 2025
Niet úspešnejšej trénerky ženského basketbalu. Natália Hejková otvorene o svojej kariére a plánoch do budúcna Pavol Borkovič 13. 7. 2025
Futbal Hviezdny basketbalista sa stal spolumajiteľom PSG. Má pomôcť popularizácii klubu v USA TASR 20. 6. 2025
Basketbal V gréckom športe to opäť poriadne vrie. Vláda musela prerušiť finálovú sériu po viacerých incidentoch TASR 2. 6. 2025
Basketbal VIDEO: Výnimočná trénerka i človek. Legendárna Hejková urobila dieru do basketbalového sveta Jana Hospodárová 28. 5. 2025
Basketbal VIDEO: Je inšpiráciou pre mnohých, váži si každého, koho stretla. Legendárna trénerka odhalila svoj príbeh Jana Hospodárová 20. 5. 2025
Basketbal Športová hala v Trenčíne sa po 45 rokoch dočkala významnej rekonštrukcie. Hrávať tam budú aj reprezentácie Slovenska Michal Bujna 16. 5. 2025
Basketbal Rarita v draftovej lotérii NBA. Šancu mal menšiu ako dve percentá, Dallas napriek tomu získal prvú voľbu TASR 13. 5. 2025
Exkluzívne Je ako Michael Jordan, aj Ovečkinova mama mala rešpekt. Trénerka storočia hrá počítačové hry a trpí alergiou na striebro (rozhovor) Adam Dudiak 30. 4. 2025
Basketbal Legendárna trénerka Hejková: Ocenenie od Huliaka by som odmietla. Aj tak nevie, kto som, nie som medveď, žartuje Matej Babic 16. 4. 2025
Basketbal Rozprávková rozlúčka s Euroligou. Som hrdá na to, čo som dosiahla, hovorí legendárna Hejková TASR 15. 4. 2025
Basketbal Dokázala to opäť, šiesty raz v kariére! Slovenská trénerka storočia dobyla Európu aj na rozlúčku TASR 13. 4. 2025
Basketbal Ako tretí v histórii. Jokič končí základnú časť NBA s neuveriteľnými štatistikami TASR 12. 4. 2025
Zaujímavosti VIDEO: Je vzorom pre milióny mladých ľudí. LeBron James má vlastnú podobizeň legendárnej bábiky Matej Babic 9. 4. 2025
Basketbal VIDEO: Tri obraty, víťazná chuťovka, štadión takmer spadol. NBA videla najšialenejších desať sekúnd sezóny Marián Tomčák 28. 3. 2025
Frajer na záver VIDEO: Životný hod. Fanúšik NBA si cez prestávku zarobil rozprávkové peniaze TVNOVINY.sk 8. 3. 2025
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)