V Slovane sú ľudia, ktorí pracujú proti mne, uviedol tréner Weiss. Vedenie klubu reaguje Matej Babic 23. 3. 2026
Niektorí ľudia, bohužiaľ, chodia na futbal tiež. Weiss odvetil fanúšikom, ktorí chcú jeho koniec Adam Dudiak 2. 3. 2026
Dobrý deň, volám sa Daiki a budem hrať za Slovan. Olympionik sa pri Weissovi za deň naučil to, čo iným trvá dekádu Adam Dudiak 10. 2. 2026
Angažovať Šporara stráca zmysel. Nový útočník musí rešpektovať, že Strelec je číslo jeden, vraví Weiss Adam Dudiak 8. 8. 2024
Naposledy to proti Cyperčanom bola blamáž. Weiss: Aj my o niečom snívame. Tento zápas ukáže, na čom sme TASR 6. 8. 2024
Weiss: V tomto je Kucka jeden z najlepších v Európe. A takýto Strelec bude prvou voľbou aj v reprezentácii TASR 10. 7. 2024
Futbal Dobrý brankár príde už v sobotu, Šporar má záujem. Slovan sľubuje v základe šesť až osem Slovákov Adam Dudiak 9. 7. 2024
Futbal Weiss Calzonovi: Ja som si tiež myslel, že som najlepší na svete. Nech neuráža ľudí, ktorí dokázali viac než on Adam Dudiak 9. 7. 2024
Exkluzívne Kmotrík: Témou bol aj Hradecký, chceme klenot Žiliny a viac než päť posíl. Liga s Maďarmi? Slovan je za (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 18. 5. 2024
Niké liga Weissov koniec v Slovane a odchod do Azerbajdžanu? Klub všetko vysvetlil Adam Dudiak 8. 5. 2024
Futbal Hotová vec? Vladimír Weiss má údajne odísť zo Slovana, v hre je lavička zahraničnej reprezentácie Róbert Ďurkáč 8. 5. 2024
Niké liga Zmluvy v Slovane končia 11 hráčom, budúcnosť Kucku je už jasná. Čo bude s Weissom, Kankavom a ďalšími? Adam Dudiak 29. 4. 2024
UEFA EURO 2024 Česi proti Ronaldovi, slovanisti i krajina, s ktorou Weiss siahal na senzáciu. Predstavujeme skupinu F Adam Dudiak 28. 4. 2024
Niké liga Hráči si povedali svoje, Weiss musel zvýšiť hlas. Gašparík: Mali sme zápas vo vlastných rukách, to bol problém TASR 21. 4. 2024
Niké liga Rodrigues: Chcem byť v Slovane, som tu spokojný a šťastný. Verili sme mu, ale zatiaľ sklamal, vravel Weiss Adam Dudiak 15. 4. 2024
Niké liga Získal ďalší titul, no všetko mohlo byť iné. Weiss ukázal na bod zlomu: Už som nemusel byť v Slovane Adam Dudiak 14. 4. 2024
Niké liga Viacerí musia presvedčiť. Weiss: S Kmotríkovcami sme mali veľkú a dobrú debatu. Skautujeme asi 50 hráčov Adam Dudiak 14. 4. 2024
Niké liga V Slovane chcel Kaprálika. Weiss po výhre v Žiline: Mať viac miest v autobuse, vezmem odtiaľto piatich Adam Dudiak 8. 4. 2024
Futbal Rozrástla sa sieň slávy, tréner roka si ocenenie vziať nedá. Najlepšieho Slováka chce aj tréner Barcelony Pavol Kolečanský 20. 3. 2024
Futbal Bývalý reprezentačný kanonier sa vyjadril ku kauze Čavrič: Zavrel si cestu na EURO Milan Špak 20. 3. 2024
Futbal Slovan ešte rieši dve či tri posily. Weiss: Máme varianty navyše. Proti Grazu sa pokúsime o zázrak TASR 18. 2. 2024
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.