Čitatelia čakali roky. Autor slávneho Da Vinciho kódu napísal novú knihu Monika Grznárová 21. 9. 2025
Igor Kmeťo zložil hymnu pre futbalistov: Spevák prezradil aj plány do budúcnosti Pavol Borkovič 21. 9. 2025
Mal na ňom vystúpiť aj Kanye West. Organizátor festivalu Rubicon ľuďom stále nevrátil peniaze Sofia Šalingová 20. 9. 2025
Známy moderátor dostal stopku. Televízia pozastavila vysielanie talkshow pre tvrdenia o zabití Kirka TASR 18. 9. 2025
Seiko Matsuda Krásna modelka v kampani na spodnú bielizeň. Jej vek by ste nikdy neuhádli markiza.sk 20. 4. 2017
Barbora Bloom Barbora Bloom v novom klipe: Odovzdáva krásny a silný odkaz Nikola Teleková 20. 4. 2017
Irina Shayk Známa modelka šokuje len mesiac po pôrode. Pýši sa dokonalým telom markiza.sk 19. 4. 2017
Kultúra Máte problém s výberom účesu? Inšpirujte sa stylingom povoleným v Severnej Kórei radoslav kozak 19. 4. 2017
Kultúra Surovcová a Gáborík si povedia áno. Miesto a termín svadby vás prekvapia markiza.sk 19. 4. 2017
Reklama Ivanke Trumpovej idú médiá po krku. Odhalili, ako nenápadne zarába v Bielom dome milióny markiza.sk 19. 4. 2017
Kultúra Úprimná spoveď princa Harryho: „Po smrti mamy som prežíval peklo, pomohol mi môj starší bráško“ markiza.sk 17. 4. 2017
Gigi Hadid Gigi zaskočila vychudnutou postavou. Namiesto brucha má „prevrátený lavór“ markiza.sk 13. 4. 2017
Princ George Princ George a jeho sestra budú mať na svadbe tety Pippy milú povinnosť markiza.sk 11. 4. 2017
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel
Ľubomíra žije v Egypte: Láska ma prinútila opustiť Slovensko. Manžel je moslim, no nie tak striktný (rozhovor)
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel
Ľubomíra žije v Egypte: Láska ma prinútila opustiť Slovensko. Manžel je moslim, no nie tak striktný (rozhovor)
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry