Koncert v Banskej Bystrici mali zrušiť kvôli Johnnymu Deppovi. Skupina Hollywood Vampires čelí žalobe TASR 2. 4. 2026
Umelci z celého Slovenska sa zmobilizovali. Vydali sa na pochod centrom Bratislavy, prišlo 14-tisíc ľudí Andrea Šeligová 31. 3. 2026
Céline Dion po vážnej chorobe hlási veľký návrat. V Európe odohrá desať koncertov Adam Kršiak 31. 3. 2026
Úprimná spoveď princa Harryho: „Po smrti mamy som prežíval peklo, pomohol mi môj starší bráško“ markiza.sk 17. 4. 2017
Gigi Hadid Gigi zaskočila vychudnutou postavou. Namiesto brucha má „prevrátený lavór“ markiza.sk 13. 4. 2017
Princ George Princ George a jeho sestra budú mať na svadbe tety Pippy milú povinnosť markiza.sk 11. 4. 2017
Sarah jessica parker Nepekný pohľad na nohy slávnej herečky. Jej záľuba si vyžiadala svoju daň markiza.sk 11. 4. 2017
Olivier award Olivier Awards: Hra o Harrym Potterovi získala rekordných deväť cien Katarína Ács 10. 4. 2017
Kultúra Domáce sexvideo Kim Kardashian má už 10 rokov. Aj tak stále zarába milióny markiza.sk 8. 4. 2017
Kultúra Vlani bola najsledovanejšia TV Markíza. Sledoval ju každý druhý Slovák Zuzana Gálisová 6. 4. 2017
Adriana Sklenaříková Je to vôbec ona? Adriana Sklenaříková dnes vyzerá úplne inak markiza.sk 4. 4. 2017
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.