Mal na ňom vystúpiť aj Kanye West. Organizátor festivalu Rubicon ľuďom stále nevrátil peniaze Sofia Šalingová 20. 9. 2025
Známy moderátor dostal stopku. Televízia pozastavila vysielanie talkshow pre tvrdenia o zabití Kirka TASR 18. 9. 2025
Američanke zachránila život transplantácia. K oltáru ju priviedol otec ženy, ktorá orgány darovala Jana Habarová 12. 10. 2021
Viking skončil po dueli v nemocnici: Prezradil, že na Farme sa vo veľkom kradlo markiza.sk 10. 10. 2021
Premiéra Do kín mieri nová evitovka. Plagát na film V lete ti poviem, ako sa mám je vonku markiza.sk 5. 10. 2021
Kultúra Bude svadba ako z rozprávky: Japonská princezná si vezme muža z ľudu Jana Habarová 1. 10. 2021
Kultúra Meghan a Harry po dlhej dobe na verejnosti: Tento maličký detail všetkých dojal markiza.sk 24. 9. 2021
Alkohol za volantom Cuperove povestné "nepil som": Pozrite si prvú reportáž, kde hral úlohu alkohol za volantom a politik Zuzana Gálisová 9. 9. 2021
Kultúra Viac to neskrývajú: Dojemné video potvrdilo druhé tehotenstvo Kylie Jenner markiza.sk 8. 9. 2021
Ľudovít Štúr 25 rokov TV Markíza: V slovenčine nájdete aj slová, ktorým by nerozumel ani Štúr Zuzana Gálisová 8. 9. 2021
25 rokov 25 rokov televízie Markíza: Pozrite si prehľad nasledovanejších relácií za štvrťstoročie Jana Habarová 31. 8. 2021
Kultúra Televízia Markíza si za 25 rokov prešla všeličím. Tu sú príbehy niektorých známych osobností Jana Habarová 31. 8. 2021
25 - mimoriadna relácia Dnes oslavujeme 25 rokov! Prekvapenie pre každého jedného z vás markiza.sk 31. 8. 2021
USA Americká ministerka vnútra je pod paľbou kritiky. Na vlastnej svadbe po celý čas nemala rúško Róbert Ďurkáč 31. 8. 2021
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel
Ľubomíra žije v Egypte: Láska ma prinútila opustiť Slovensko. Manžel je moslim, no nie tak striktný (rozhovor)
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry