Vlastné deti mala utopiť vo vani a zapáliť byt. Matka (33) z Ružinova mala vraždu dlhšie plánovať Branislav Tomaga 7. 4. 2026
Deväťdesiat bojových psov a streľba. Vrátili sme sa na miesto, ktoré kedysi spájali s údajnými psími zápasmi Kristína Kövešová 11. 2. 2025
Študent s nožom zalarmoval takmer všetkých policajtov, evakuovali kvôli nemu univerzitu v Trenčíne. Zadržali ho až v rýchliku Michal Bujna 11. 2. 2025
Krimi Bývalý český reprezentant si poriadne zavaril a skončil v putách. Čelí viacerým obvineniam Matej Babic 11. 2. 2025
Krimi Včelárovi zakázala chovať včely obec. Som z toho zhnusený, šikanujú ma len pre to, že som prisťahovalec, tvrdí Pavol Sivák 10. 2. 2025
Krimi Peniaze v igelitke odovzdával priamo pred Justičným palácom. Bývalého sudcu uznali vinným z podplácania kolegu Branislav Tomaga 10. 2. 2025
Krimi Muža v Gelnici malo zapáliť iba 13-ročné dievča. Všetko bolo inak, povedala nám rodina obete Jozef Demeter 10. 2. 2025
Reflex Naletela „tureckému hercovi“ a posielala mu peniaze. V prípade podvedenej dôchodkyne padol prelomový rozsudok Lenka Stanková 10. 2. 2025
Krimi Zvrat v prípade škôlkarov, ktorých mali za trest zatvárať do skladu. Prokurátor rozhodol nekompromisne Zuzana Ferenčáková 10. 2. 2025
Krimi FOTO a VIDEO: Nebezpečná hra na streche vlaku. Polícia pátra po chlapcoch, ktorí hazardovali so životom Alex Murajdová 10. 2. 2025
Krimi Šokujúce zistenie polície. Muža v Gelnici malo podpáliť dieťa, zraneniam podľahol v nemocnici Alex Murajdová 10. 2. 2025
Krimi Polícia pátra po štyroch tínedžerkach. Dievčatá ušli z vychádzky a do reedukačného zariadenia sa nevrátili Alex Murajdová 10. 2. 2025
Krimi Viaceré politické strany dostali výhražný email, anonym im hrozil odpálením bomby TASR 10. 2. 2025
Krimi Marián Čurko sa našiel živý a zdravý. „Iba som bol mame vešať záclony a vybil sa mi mobil,“ napísal na Facebook Lucia Tužáková 10. 2. 2025
Krimi Za bytovkou v Poprade našli mŕtve dieťa. Polícia začala stíhanie pre trestný čin usmrtenia Martin Čeliga 10. 2. 2025
Krimi Šialená nedeľa azda nemala konca. Aj tretí požiar domu na Slovensku skončil fatálne TASR 10. 2. 2025
Obrovská tragédia pri Senici: V plameňoch zomreli dvaja mladí ľudia (†16 a †22), auto skončilo totálne zničené
Tragédia na Veľkú noc na východe Slovenska: Chlapci (†13 a †15) zachraňovali kamaráta, sami sa utopili
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.