Na krku má obvinenie z najťažšieho zločinu. Prehovoril muž, ktorý strieľal na auto s podnikateľom pri Dačovom Lome Jana Cerovská 21. 9. 2025
Polícia už tuší, prečo sa muž z českej benzínky dal na riskantný útek. Stále ho nenašli Branislav Tomaga 21. 9. 2025
Zlaté Moravce sa spamätávajú zo smrteľného útoku na Martina. Podľa viacerých to bol slušný človek Juraj Fazekaš 21. 9. 2025
Veľká pátracia akcia na západnom Slovensku. Muž na úteku je vodičom prenasledovaného auta Alex Murajdová 21. 9. 2025
Rómovia sú presvedčení, že sa stali obeťami diskriminácie. V reštaurácii ich odmietli obslúžiť, majiteľka sa bráni Martin Jedinák 11. 2. 2025
Polícia nám poskytla údaje o incidentoch na školách v jednotlivých krajoch. Zásadný zlom prišiel po útoku na Spiši Zuzana Ferenčáková 11. 2. 2025
Zviedla ho na sociálnej sieti, volal s ňou nahý a teraz ho vydiera. Keď to nahlásil na polícii, vraj ho vysmiali Michal Hečko 11. 2. 2025
Hackerský útok na kataster Avizoval, že odíde, no stále berie šesťtisícový plat. Zistili sme, že šéf katastra je už niekoľko rokov obžalovaný Lukáš Zuzelka 11. 2. 2025
Reflex Deväťdesiat bojových psov a streľba. Vrátili sme sa na miesto, ktoré kedysi spájali s údajnými psími zápasmi Kristína Kövešová 11. 2. 2025
Krimi Študent s nožom zalarmoval takmer všetkých policajtov, evakuovali kvôli nemu univerzitu v Trenčíne. Zadržali ho až v rýchliku Michal Bujna 11. 2. 2025
Krimi Bývalý český reprezentant si poriadne zavaril a skončil v putách. Čelí viacerým obvineniam Matej Babic 11. 2. 2025
Krimi Včelárovi zakázala chovať včely obec. Som z toho zhnusený, šikanujú ma len pre to, že som prisťahovalec, tvrdí Pavol Sivák 10. 2. 2025
Krimi Peniaze v igelitke odovzdával priamo pred Justičným palácom. Bývalého sudcu uznali vinným z podplácania kolegu Branislav Tomaga 10. 2. 2025
Krimi Muža v Gelnici malo zapáliť iba 13-ročné dievča. Všetko bolo inak, povedala nám rodina obete Jozef Demeter 10. 2. 2025
Reflex Naletela „tureckému hercovi“ a posielala mu peniaze. V prípade podvedenej dôchodkyne padol prelomový rozsudok Lenka Stanková 10. 2. 2025
Krimi Zvrat v prípade škôlkarov, ktorých mali za trest zatvárať do skladu. Prokurátor rozhodol nekompromisne Zuzana Ferenčáková 10. 2. 2025
Krimi FOTO a VIDEO: Nebezpečná hra na streche vlaku. Polícia pátra po chlapcoch, ktorí hazardovali so životom Alex Murajdová 10. 2. 2025
Krimi Šokujúce zistenie polície. Muža v Gelnici malo podpáliť dieťa, zraneniam podľahol v nemocnici Alex Murajdová 10. 2. 2025
Krimi Polícia pátra po štyroch tínedžerkach. Dievčatá ušli z vychádzky a do reedukačného zariadenia sa nevrátili Alex Murajdová 10. 2. 2025
Kúpil si fotovoltické panely, na ktoré mu mal prispieť štát. Sľúbené peniaze mu však dodnes nevyplatili
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel
Ľubomíra žije v Egypte: Láska ma prinútila opustiť Slovensko. Manžel je moslim, no nie tak striktný (rozhovor)
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel