Orechy zdražejú a na záhradách ich už zrejme nikdy nevypestujeme. Môže za to malá muška Marek Šilhavík 21. 9. 2025
Šťastný návrat do prírody: Slovák zachraňuje veveričky a vracia ich späť do lesa Patrik Steller 21. 9. 2025
Igor Kmeťo zložil hymnu pre futbalistov: Spevák prezradil aj plány do budúcnosti Pavol Borkovič 21. 9. 2025
Wimbledon uvoľňuje pravidlá v dámskom obliekaní. Mnohé tenistky trpeli obavami počas menštruácie Viktória Palkechová 11. 7. 2023
Najvyššie položenú cyklocestu čaká rekonštrukcia. Plánuje sa celkový reštart Kráľovej hole Ján Tribula 11. 7. 2023
Žila ako muž, teraz získala titul Miss Holandsko. Súťaž krásy vyhrala transrodová žena Tamara Eliašová 11. 7. 2023
Zaujímavosti Madonna zverejnila emotívny príspevok. Prezradila, na čo myslela, keď sa prebudila v nemocnici Alex Murajdová 10. 7. 2023
Zaujímavosti Vedci už možno vedia dôvod, prečo pyrenejské kosatky útočia na lode TVNOVINY.sk 10. 7. 2023
Zaujímavosti Muža postretlo neuveriteľné šťastie. V piatok sa oženil, o deň neskôr vyhral v lotérii krásnu sumu Róbert Ďurkáč 10. 7. 2023
Zaujímavosti Veľké teplo môže našim domácim miláčikom spôsobiť smrť. Odborníci radia, ako predísť prehriatiu Tamara Eliašová 10. 7. 2023
Zaujímavosti Chceli by ste si zaplávať v Seine v centre Paríža? Už čoskoro to bude dovolené domácim i turistom TASR 9. 7. 2023
Zaujímavosti Piesková pláž aj na Slovensku. Na Záhorí sa môžete slniť ako v exotickej destinácii Soňa Cipínová 9. 7. 2023
Zaujímavosti Boli bez práce, no rozhodli sa zmeniť to. Rómska rodina si pri Svidníku založila reštauráciu Pavol Sivák 9. 7. 2023
Zaujímavosti Denne roznesú množstvo zásielok a listov. Redaktorka TV Markíza sa na jeden deň stala poštovou doručovateľkou Martina Kašiarová 9. 7. 2023
Zaujímavosti Bojnický zámok mal v minulosti mimoriadne populárneho vlastníka. Jeho meno pozná každý Slovák Peter Ziman 8. 7. 2023
Zdravie Príznaky Alzheimerovej choroby sa môžu objaviť niekoľko rokov skôr. Ak ich spozorujete, návštevu lekára neodkladajte Tamara Eliašová 8. 7. 2023
Exkluzívne Keď som lietal v drogách, vždy som za ne platil. Teraz som čistý a ľudia mi ich núkajú grátis, smeje sa spevák Perfume Genius Dominika Mičechová 8. 7. 2023
Zaujímavosti VIDEO: Veľryby trápia malé parazity. Teraz vyhľadávajú ľudí, aby im pomohli Lucia Tužáková 8. 7. 2023
Zaujímavosti Deti v rybárskom tábore zažili obrovské prekvapenie. Vyzeralo to, akoby boli inštruktor so sumcom dohodnutí TV Nova 7. 7. 2023
Zaujímavosti Po šichte sa mu triasli ruky od únavy. Redaktor TV Markíza sa na jeden deň stal smetiarom Roman Ruttkay 7. 7. 2023
Zaujímavosti Do pohybu sa dala obrovská trhlina. Afriku môže roztrhnúť na dve časti Lucia Tužáková 7. 7. 2023
Kúpil si fotovoltické panely, na ktoré mu mal prispieť štát. Sľúbené peniaze mu však dodnes nevyplatili
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel
Ľubomíra žije v Egypte: Láska ma prinútila opustiť Slovensko. Manžel je moslim, no nie tak striktný (rozhovor)
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel