Svoj blog začínal s len pár čítaniami. Dnes jeho recenzie hýbu podnikmi

Televízne noviny Markíza, správy pre celé Slovensko.

Diváci Lukáša Hejlíka poznajú zo seriálov, filmov a z divadla. Český herec sa ale realizuje aj v úplne odlišnej sfére.

Pred niekoľkými rokmi sa rozhodol venovať gastronómii a stal sa z neho vychýrený foodbloger. Chodí po svete a odhaľuje zákulisia najvychýrenejších kaviarní a reštaurácií. Predtým, ako nejaké jedlo ochutná, vždy si ho odfotografuje.

Prečítajte si tiež:

Z reštaurácie na javisko

Lukáš je dnes už vnímaný viac ako foodbloger, no stále stíha hrať v divadelných predstaveniach po celom Česku.

„Hral som v seriáli, ktorý mi pripadal ako nekonečný. Hovoril som si, že by som sa viac chcel venovať tomuto,“ spomína na začiatky foodblogovania.

Prečítajte si tiež:

Pomalé začiatky

Herec tvrdí, že na začiatku kariéry hodnotil podniky prísne.

„Bol som taký kat, ale nemal som dosah. Blogy mali šesť prečítaní a z toho som to čítal trikrát ja,“ hovorí so smiechom.

Lukáš pri foodblogovaní však vydržal. Navštívi prevádzku bez ohlásenia, zaplatí za seba a nie je ovplyvnený. Následne o skúsenosti napíše blog.

Prečítajte si tiež:

Zodpovednosť kritika

„Píšem o jednej ráno s gramatickými chybami. Je to stále veľký freestyle,“ priznáva herec.

Uvedomuje si, že za svoje blogy nesie zodpovednosť. Hovorí, že keď o nejakom podniku napíše, tak často dané miesto čakajú približne 3 nepríjemné dni, keď majú plno.

Viac sa dozviete v priloženej reportáži vyššie.

Práve sa číta

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo

NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY

Sledujte kanál spravodajstva Markízy

K téme Reflex

Dôležité udalosti