Šéfkuchár Jan Punčochář má za sebou príbeh plný výziev. Po tom, ako dlhé roky zbieral skúsenosti v prestížnych reštauráciách v zahraničí, sa vrátil do Prahy, aby pozdvihol českú gastronómiu.
Diváci Televízie Markíza môžu kuchára vidieť každú nedeľu v kuchárskej šou Hell’s Kitchen, kde pod jeho vedením súťažia profesionáli aj amatéri.
Jan začal pracovať ako šéfkuchár, keď mal 23 rokov. Hovorí, že na túto profesiu je potrebné vedieť zvýšiť hlas a viesť tím.
K účasti v šou ho presvedčil fakt, že súťažia aj profesionáli aj amatéri. Tešil sa na vedenie tímu a na to, že bude môcť byť sám sebou.
„V začiatkoch som nebol úplne ostrieľaný pred kamerou a mal som veľa stresu. Postupom času sa to zlepšovalo a zlepšovalo,“ spomína.
Natáčanie Hell's Kitchen šéfkuchára bavilo. Najprv mal síce obavy, no teraz celý zážitok opisuje ako skvelú skúsenosť.
„Môžete sa tešiť na skvelé varenie a veľa emócií. O tom Hell's Kitchen je,“ odkazuje divákom.
Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo