Súťažiaci aj amatéri v jednom kotli: Šéfkuchár z Hell's Kitchen vysvetlil, čo je na tom najťažšie

Televízne noviny Markíza, správy pre celé Slovensko.

Šéfkuchár Jan Punčochář má za sebou príbeh plný výziev. Po tom, ako dlhé roky zbieral skúsenosti v prestížnych reštauráciách v zahraničí, sa vrátil do Prahy, aby pozdvihol českú gastronómiu.

Diváci Televízie Markíza môžu kuchára vidieť každú nedeľu v kuchárskej šou Hell’s Kitchen, kde pod jeho vedením súťažia profesionáli aj amatéri.

Prečítajte si tiež:

Boj so stresom

Jan začal pracovať ako šéfkuchár, keď mal 23 rokov. Hovorí, že na túto profesiu je potrebné vedieť zvýšiť hlas a viesť tím.

K účasti v šou ho presvedčil fakt, že súťažia aj profesionáli aj amatéri. Tešil sa na vedenie tímu a na to, že bude môcť byť sám sebou.

„V začiatkoch som nebol úplne ostrieľaný pred kamerou a mal som veľa stresu. Postupom času sa to zlepšovalo a zlepšovalo,“ spomína.

Prečítajte si tiež:

Zábavná skúsenosť

Natáčanie Hell's Kitchen šéfkuchára bavilo. Najprv mal síce obavy, no teraz celý zážitok opisuje ako skvelú skúsenosť.

„Môžete sa tešiť na skvelé varenie a veľa emócií. O tom Hell's Kitchen je,“ odkazuje divákom.

Viac sa dozviete v priloženej reportáži vyššie.

Práve sa číta

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo

NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY

Sledujte kanál spravodajstva Markízy

K téme Reflex

Dôležité udalosti