Rusi už oslavovali jeho dobytie. Kyjev tvrdí, že prevzal kontrolu nad strategicky dôležitým mestom TASR 17. 12. 2025
Rusko má na hraniciach NATO 360-tisíc vojakov pripravených na boj, tvrdí nemecký expert. Litva to označila za nezmysel Karol Chren 17. 12. 2025
Trump pochválil Putina za reakciu na americké sankcie: "Je veľmi inteligentný" radoslav kozak 30. 12. 2016
USA Putin oznámil, že Rusko nevyhostí diplomatov USA. Pozval ich na párty do Kremľa radoslav kozak 30. 12. 2016
Rusko Pred 100 rokmi zavraždili jednu z najzáhadnejších postáv ruských dejín Zuzana Gálisová 30. 12. 2016
USA Obamov odkaz: USA uvalili na Rusko nové sankcie a vyhostia 35 diplomatov radoslav kozak 29. 12. 2016
Letectvo Slovenský pilot Tupoleva vysvetľuje, čo sa deje s lietadlom, keď ma problémy s klapkami radoslav kozak 29. 12. 2016
Rusko Asad aj povstalci súhlasia s prímerím, zo Sýrie odíde časť ruských vojakov Karol Chren 29. 12. 2016
Rusko Rusi zúria. Časopis Charlie Hebdo si robí žarty z tragédie Alexandrovovcov Katarína Ács 29. 12. 2016
Tu-154 Zverejnili posledné slová pilota z havarovaného lietadla s Alexandrovcami Zuzana Gálisová 27. 12. 2016
Alexandrovci Pápež kondoloval ruskému národu a pozostalým po obetiam pádu lietadla v Rusku Nikola Teleková 26. 12. 2016
Bomba Polícia nenašla žiadnu bombu na 3 evakuovaných železničných staniciach v Moskve Nikola Teleková 26. 12. 2016
Alexandrovci Pred moskovským sídlom Alexandrovcov sa vŕšia červené a biele karafiáty Ivan Čerňanský 26. 12. 2016
Alexandrovci Ruská FSB: Štyri možné príčiny pádu lietadla s Alexandrovcami Ivan Čerňanský 26. 12. 2016
Z priemerného tímu som sa dostal do repre, ale ľuďom to nestačilo. Nie som hviezda, chcem byť len vzor pre svoje deti (rozhovor)
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec