Markízáci sa pripravujú na bežeckú výzvu s Marošom Molnárom. Pozreli sme sa, ako vyzerá ich tréning Pavol Borkovič 1. 6. 2025
V drogách sa rútila do pekla, dnes je z nej športovkyňa: Bola som silná narkomanka, moja dcéra je pre mňa hnací motor Pavol Borkovič 21. 4. 2025
Skákanie na lanách ako nový druh cvičenia: Bungee fitness je šport pre každého Michaela Petrášová 23. 3. 2025
Na Slovensko priniesli nový koncept posilňovne. Pochvaľujú si ho najmä ženy Juraj Fazekaš 19. 2. 2025
My ženy Bodybuilderka zahanbila oblejšiu ženu vo fitku. Karma jej to rýchlo vrátila Nikola Teleková 15. 3. 2017
My ženy Z plochého pozadia neskutočne sexy zadok. A nie sú za tým silikóny Nikola Teleková 3. 2. 2017
My ženy Povedali by ste, že na fotkách je fitnesska? Pravda o fotkách na Instagrame slackovaj 18. 1. 2017
My ženy Fitness pár zo Žiliny vás presvedčí, že cvičiť sa dá naozaj kdekoľvek. Aj v snehu! Zuzana Gálisová 27. 12. 2016
My ženy Koľko týždňov tehotenstva delí tieto ženy? Je to oveľa menej, ako myslíte markiza.sk 3. 3. 2016
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)