SFZ oceňoval mladé talenty. Kategóriu do 19 rokov ovládol hráč, ktorému sa darí v Niké lige TASR 3. 12. 2025
Domáci syr zo Slovenska získal prestížne ocenenie: Zaradil sa medzi top 14 z celého sveta Monika Koleková 2. 12. 2025
Svetovej atletike kraľuje hviezdna dvojica. Duplantis chce inšpirovať novú generáciu TASR 1. 12. 2025
Oznámili nominácie na hudobné ceny Grammy. Najviac ich získali populárny raper a známa speváčka TASR 7. 11. 2025
VIDEO: Obrovská pocta pre slovenského brankára. V októbri sa blysol parádou, ocenili ho ako prvého z klubu TASR 7. 11. 2025
Stromom roka sa stala osamotená jabloň na kraji poľa. Slovensko bude zastupovať v celoeurópskej súťaži Mário Kermiet 20. 10. 2025
Veda a technika Udelili Nobelovu cenu za ekonómiu. Putuje do rúk vedcov, ktorí skúmali vplyvu inovácií na ekonomiku TASR 13. 10. 2025
Zahraničná politika Nobelovu cenu mieru získala líderka venezuelskej opozície Machadová TASR 10. 10. 2025
Veda a technika Nobelovu cenu za chémiu získali vedci za vývoj látok schopných získavať vodu zo vzduchu TASR 8. 10. 2025
Veda a technika Nobelovu cenu za fyziku získali vedci z USA za objav v elektrickom obvode TASR 7. 10. 2025
Veda a technika Nobelovu cenu za medicínu získali traja vedci za výskum autoimunitných ochorení TASR 6. 10. 2025
Reflex Obrovský úspech: Známa bratislavská pizzeria zabodovala vo svetovej súťaži Boris Pršo 29. 9. 2025
Reflex Ocenenie vedec roka: Docentka zo Slovenska medzi najlepšími, ocenená za spoluprácu so zahraničím Patrik Steller 27. 9. 2025
Politika Štátna cena s odmenou viac ako 38-tisíc eur. Laureátom by sa mal stať aj Jozef Banáš Alex Murajdová 27. 8. 2025
Reflex Úspech redaktorov Markízy. Naši kolegovia si odniesli ocenenia Literárneho fondu za novinársku tvorbu Michaela Petrášová 26. 6. 2025
Lyžovanie VIDEO: Z dlhodobého zranenia Petry Vlhovej vyťažili iní. Spoznali sme ocenených v ankete Lyžiar roka Pavol Tomčík 30. 5. 2025
Futbal Slovenský talent sa ocitol v spoločnosti najväčších mladých hviezd. Je súčasťou prestížnej ankety Matej Babic 30. 5. 2025
Cestovanie Toto sú najkvalitnejšie hotely na Slovensku. O víťazoch rozhodla odborná porota aj verejnosť Milan Špak 20. 5. 2025
Basketbal Legendárna trénerka Hejková: Ocenenie od Huliaka by som odmietla. Aj tak nevie, kto som, nie som medveď, žartuje Matej Babic 16. 4. 2025
Hokej Mladý Slovák môže po skvelej sezóne získať prestížne ocenenie. Nastrieľal takmer 20 gólov TASR 15. 4. 2025
Novinky redakcie Obrovský úspech v silnej konkurencii. Reportérka Kristína Kövešová získala cenu prestížneho magazínu Oto Váhovský 4. 3. 2025
športovec roka Je rozhodnuté. Športovcom roka sa stal jediný slovenský medailista z olympiády TASR 3. 2. 2025
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend