Portugalsko sa po jasnej výhre vyšvihlo na čelo skupiny. Cristiano Ronaldo nebol ďaleko od hetriku TASR 23. 6. 2026
Cristiano Ronaldo dosiahol ďalší míľnik a zapísal sa do histórie. Pred ním to ešte nikto nedokázal TASR 23. 6. 2026
Tréner Anglicka kritizuje hydratačné prestávky: Narušujú identitu zápasu viac, ako som si myslel Matej Babic 23. 6. 2026
Cristiano Ronaldo má plnú dôveru trénera. Kouč vysvetlil, prečo je legendárny útočník stále v tíme Matej Babic 23. 6. 2026
Euro 2016 Ukrajinci zadržali muža, údajne plánoval útoky počas futbalových ME Róbert Ďurkáč 6. 6. 2016
Euro 2016 Hamšík boduje, renomovaný portál ho zaradil do TOP 10 záložníkov ME Róbert Ďurkáč 6. 6. 2016
Futbal Trapas organizátorov na Copa America. Uruguajčanom zahrali čilskú hymnu Zuzana Gálisová 6. 6. 2016
Futbal Slovenské volejbalistky v premiére v Európskej lige zdolali Bielorusko Katarína Ács 3. 6. 2016
Futbal FIFA: Blatter a spol. sa obohatili počas piatich rokov o 79 miliónov! Ivan Čerňanský 3. 6. 2016
Euro 2016 Pozrite si exkluzívne zábery z videoklipu Majka Spirita pre slovenských futbalistov Ivan Čerňanský 2. 6. 2016
Gašparík: Repre sa neodmieta, no zrejme som nebol ani kandidát. Na Slovan by som si veril, Touré je riziko i fantázia (rozhovor)
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
FOTO a VIDEO: Búrky udreli naplno. Na východe Slovenska lámalo stromy, billboard spadol na zaparkované auto
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG