Cristiano Ronaldo dosiahol ďalší míľnik a zapísal sa do histórie. Pred ním to ešte nikto nedokázal TASR 23. 6. 2026
Tréner Anglicka kritizuje hydratačné prestávky: Narušujú identitu zápasu viac, ako som si myslel Matej Babic 23. 6. 2026
Cristiano Ronaldo má plnú dôveru trénera. Kouč vysvetlil, prečo je legendárny útočník stále v tíme Matej Babic 23. 6. 2026
Hokejový boh sa kláňal tomu futbalovému. Jágr zostal po Messiho výkone v nemom úžase Richard Jančiar 23. 6. 2026
Futbal FL: V štatisticky ideálnej zostave sú hráči Trenčína, Slovana a Pečovský Zuzana Gálisová 31. 5. 2016
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
Gašparík: Repre sa neodmieta, no zrejme som nebol ani kandidát. Na Slovan by som si veril, Touré je riziko i fantázia (rozhovor)
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
FOTO a VIDEO: Búrky udreli naplno. Na východe Slovenska lámalo stromy, billboard spadol na zaparkované auto
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG