Attila Végh podľa opozície dostal miesto v armádnej Dukle za odmenu. Minister Kaliňák tvrdí, že je to inak Michal Hečko 30. 8. 2025
Attila Végh opäť v štátnych službách. Jeho prijatie medzi armádnych športovcov sprevádzajú pochybnosti Michal Hečko 28. 8. 2025
Na predvolebný míting do Očovej zavolal Huliak aj Attilu Végha. Pýtali sme sa, či za to dostal zaplatené Martina Töröková 24. 8. 2025
Zistenie Markízy: Attila Végh vracia peniaze do SPP za zmluvu, ktorú neplnil Martina Töröková 24. 8. 2025
Z Attilu Végha sa stáva niečo ako štátny influencer. Výsledky ročnej spolupráce so SPP sú však otázne Martina Töröková 1. 8. 2025
Situácia medzi bojovníkmi sa vyostruje. Vémola reagoval na slová Végha a určil podmienky štvrtého zápasu Richard Jančiar 2. 7. 2025
Bil sa so zlomenou rukou. Attila by ma musel zabiť, aby vyhral. Je čas na „smažák“, vravel federálny šampión Adam Dudiak 15. 6. 2025
MMA Päť kôl veľkolepej bitky. Vémola zdolal Végha na body a je federálnym kráľom MMA TVNOVINY.sk 15. 6. 2025
Bojové športy Végh odmieta vinu a ostro reaguje na kritiku od Vémolu: Nech sa pozerá na seba Richard Jančiar 3. 4. 2025
Bojové športy Attila Végh prišiel o priazeň ľudí. Sklamal som tých, ktorí mi fandili a to ma trápi, hovorí úprimne Richard Jančiar 19. 3. 2025
Bojové športy Termín rozhodujúceho zápasu Vémola - Végh je potvrdený. Trilógiu zakončia na futbalovom štadióne Richard Jančiar 28. 12. 2024
MMA Schyľuje sa k ďalšiemu veľkolepému zápasu rivalov. Végh a Vémola sa zrejme opäť stretnú Matej Babic 2. 8. 2024
MMA Ďalšia rana pre Attilu Végha. Spoluprácu s ním rozviazal známy výrobca piva Milan Špak 23. 4. 2024
Prezidentské voľby Hej, presne toto je tá sloboda slova. Slovenský influencer Expl0ited vysmial Végha a Alagič Karol Chren 11. 4. 2024
MMA Attila Végh prišiel o svetoznámeho sponzora. Trestajú ma za politický názor, tvrdí bojovník Karol Chren 10. 4. 2024
MMA Oficiálne potvrdené: Odveta zápasu storočia medzi Véghom a Vémolom sa uskutoční na budúci rok Karol Chren 9. 11. 2023
MMA Koniec legendárneho Terminátora je na spadnutie. Vémola prezradil, kedy skončí TVNOVINY.sk 30. 5. 2023
Atila Végh Pri vážení pred očakávaným podujatím to vrelo. Medzi slovenskými rapermi padla aj facka Zuzana Gálisová 27. 12. 2021
Attila Végh Végh od triumfu nad Vémolom nesúťažil. Uvidíme ho ešte niekedy v akcii? Róbert Ďurkáč 9. 10. 2020
Attila Végh Attila Végh v exkluzívnom rozhovore: Ľudia pochopili, že MMA bojovníci nie sú žiadni primitívi Karol Chren 2. 10. 2020
Odišli a teraz sa vracajú. Rastie počet zamestnancov, ktorí opäť nastupujú do svojich predošlých zamestnaní
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)