Veľkolepú trénerskú kariéru už uzavrela, no pri basketbale ostáva. Natália Hejková má novú funkciu TASR 18. 8. 2025
Niet úspešnejšej trénerky ženského basketbalu. Natália Hejková otvorene o svojej kariére a plánoch do budúcna Pavol Borkovič 13. 7. 2025
VIDEO: Výnimočná trénerka i človek. Legendárna Hejková urobila dieru do basketbalového sveta Jana Hospodárová 28. 5. 2025
VIDEO: Je inšpiráciou pre mnohých, váži si každého, koho stretla. Legendárna trénerka odhalila svoj príbeh Jana Hospodárová 20. 5. 2025
Je ako Michael Jordan, aj Ovečkinova mama mala rešpekt. Trénerka storočia hrá počítačové hry a trpí alergiou na striebro (rozhovor) Adam Dudiak 30. 4. 2025
Legendárna trénerka Hejková: Ocenenie od Huliaka by som odmietla. Aj tak nevie, kto som, nie som medveď, žartuje Matej Babic 16. 4. 2025
Rozprávková rozlúčka s Euroligou. Som hrdá na to, čo som dosiahla, hovorí legendárna Hejková TASR 15. 4. 2025
Basketbal Dokázala to opäť, šiesty raz v kariére! Slovenská trénerka storočia dobyla Európu aj na rozlúčku TASR 13. 4. 2025
Fiba Veľká pocta pre našu legendu: Natáliu Hejkovú uviedli do Siene slávy FIBA Karol Chren 30. 8. 2019
Odišli a teraz sa vracajú. Rastie počet zamestnancov, ktorí opäť nastupujú do svojich predošlých zamestnaní
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)