Vlhová: Shiffrinová mi často liezla na nervy. Keby som bola chlap, už dávno mám zarobené milióny Adam Dudiak 7. 12. 2025
Vlhová nechala nahliadnuť hlboko do svojho súkromia. Prvýkrát otvorene hovorila o ťažkom rozchode Richard Jančiar 2. 12. 2025
Konečne lyžuje bez bolesti, z tímu Petry Vlhovej prišla pozitívna správa. Termín návratu je však stále otázny Matej Babic 16. 11. 2025
Na štarte mi chýba, stále komunikujeme. Takto Shiffrinová o Vlhovej ešte nehovorila Richard Jančiar 12. 11. 2025
SOŠV má nového člena. Jedno lyžiarske združenie nahradilo druhé, prezidenta tento čin mrzí TASR 4. 11. 2022
Čierny scenár sa nakoniec naplnil. Obrovský slalom zrušili, Vlhová sa po raňajkách vrátila domov TASR 22. 10. 2022
Lyžovanie Vlhová chce potvrdiť pozíciu v slalome. Zároveň sa chce posunúť vyššie v ďalšej disciplíne TASR 20. 10. 2022
Lyžovanie Je tu nová kapitola súboja Vlhová vs Shiffrinová. Zamiešať kartami môže Rakúšanka, ktorú vedie Livio Magoni TASR 20. 10. 2022
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend