Vlhová: Shiffrinová mi často liezla na nervy. Keby som bola chlap, už dávno mám zarobené milióny Adam Dudiak 7. 12. 2025
Vlhová nechala nahliadnuť hlboko do svojho súkromia. Prvýkrát otvorene hovorila o ťažkom rozchode Richard Jančiar 2. 12. 2025
Konečne lyžuje bez bolesti, z tímu Petry Vlhovej prišla pozitívna správa. Termín návratu je však stále otázny Matej Babic 16. 11. 2025
Na štarte mi chýba, stále komunikujeme. Takto Shiffrinová o Vlhovej ešte nehovorila Richard Jančiar 12. 11. 2025
P. Vlhová sa v nočnom Flachau môže tešiť na výraznú podporu. Fanúšikov vychválila do nebies Matej Babic 10. 1. 2023
Žreb slalomu vo Flachau s prekvapivou hlavnou hviezdou. Vlhová spoznala štartové číslo TASR 9. 1. 2023
Lyžovanie Petra Vlhová predviedla v slalome v Záhrebe parádne 2. kolo a dosiahla najlepší výsledok v sezóne TASR 4. 1. 2023
Lyžovanie Vlhová v druhom kole nočného slalomu poskočila na štvrté miesto. Skvele zajazdila aj Dubovská Peter Matis 29. 12. 2022
Lyžovanie Na pódium to tentoraz nestačilo. Petra Vlhová v 2. kole obráku v Semmeringu potvrdila 7. priečku TASR 28. 12. 2022
Lyžovanie Vlhová napriek chorobe na skvelom 2. mieste, v obráku v Semmeringu nestačila iba na Shiffrinovú TASR 27. 12. 2022
Lyžovanie Nevyšlo to ani v super-G, Petra Vlhová opäť vypadla. Víťazkou sa stala Shiffrinová TASR 18. 12. 2022
Lyžovanie Petra Vlhová nebude sviatkovať na Slovensku. Otec predostrel celý jej program do konca roka TASR 11. 12. 2022
Lyžovanie Petra Vlhová v Sestriere opäť neudržala vedúcu pozíciu. Získala však ďalšie pódium Róbert Ďurkáč 11. 12. 2022
Lyžovanie Petra Vlhová neudržala vedúcu pozíciu, v obrovskom slalome v Sestriere však skončila na pódiu TASR 10. 12. 2022
Lyžovanie Vlhovej oddych a domáce prostredie padli vhod: Začiatok sezóny? Mohla som aj vypadnúť TASR 3. 12. 2022
Lyžovanie Úvod do sezóny Vlhovej nevyšiel podľa plánov. Ani v druhom slalome v Levi sa jej nepodarilo zvíťaziť TASR 20. 11. 2022
Lyžovanie Vlhová odpočítava sekundy do prvého štartu v sezóne, pripravené má ďalšie meno pre soba TASR 17. 11. 2022
Lyžovanie Petra Vlhová priznala, že po zisku zlata na ZOH uvažovala o konci kariéry. V novej sezóne chce uspieť na MS TASR 15. 11. 2022
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend