Vlhová: Shiffrinová mi často liezla na nervy. Keby som bola chlap, už dávno mám zarobené milióny Adam Dudiak 7. 12. 2025
Vlhová nechala nahliadnuť hlboko do svojho súkromia. Prvýkrát otvorene hovorila o ťažkom rozchode Richard Jančiar 2. 12. 2025
Konečne lyžuje bez bolesti, z tímu Petry Vlhovej prišla pozitívna správa. Termín návratu je však stále otázny Matej Babic 16. 11. 2025
Na štarte mi chýba, stále komunikujeme. Takto Shiffrinová o Vlhovej ešte nehovorila Richard Jančiar 12. 11. 2025
Jasná má dôvod na jasot! Svetový pohár s Petrou Vlhovou sa v budúcej sezóne vráti na Slovensko TASR 13. 4. 2023
Nie najlepšia, ale stále dobrá. Spokojná, no nie úplne. Vlhová známkuje sezónu, končiť sa nechystá TASR 19. 3. 2023
Lyžovanie Vlhová v super-G nebodovala, v celkovom poradí Svetového pohára klesla na 4. miesto TASR 16. 3. 2023
Lyžovanie Shiffrinová triumfom v Aare vyrovnala legendárneho Stenmarka, Vlhová útočila na pódium Karol Chren 10. 3. 2023
Lyžovanie V super-G mimoriadne tesný triumf Hütterovej, Vlhová klesla v celkovom poradí SP TASR 3. 3. 2023
Lyžovanie Zjazd v Crans Montane vyhrala Talianka Goggiová, Vlhová skončila v tretej desiatke TASR 26. 2. 2023
Lyžovanie Prvá šanca na medailu jej nevyšla. Vlhová po obrovskom slalome netajila sklamanie Karol Chren 16. 2. 2023
Lyžovanie Na štarte takmer skočil šípku. O triumfe USA v tímovej súťaži rozhodla hrubá chyba Nóra TASR 14. 2. 2023
Lyžovanie Vlhová mení plány na MS vo Francúzsku. Vynechá dve disciplíny, v ktorých mala pôvodne štartovať TASR 3. 2. 2023
Lyžovanie Vlhovej slabšia sezóna sa prejavuje aj v zárobkoch. Oproti fenomenálnej Shiffrinovej zarobila len tretinu Róbert Ďurkáč 30. 1. 2023
Lyžovanie Trápenie Petry Vlhovej pokračuje. V druhom slalome v Špindlerovom Mlyne skončila mimo prvej desiatky TASR 29. 1. 2023
Lyžovanie Vlhová sa po pokazených pretekoch hnevala: Veziem si domov už neviem koľko vriec zemiakov TASR 28. 1. 2023
Lyžovanie V Špindlerovom Mlyne to Petre Vlhovej nevyšlo, v slalome skončila mimo pódia TASR 28. 1. 2023
Lyžovanie Vlhová skončila v Kronplatzi aj druhýkrát mimo pódia. Shiffrinová opäť prevalcovala konkurenciu Róbert Ďurkáč 25. 1. 2023
Lyžovanie Vlhová sa v druhom kole posunula, na pódium to však nestačilo. Shiffrinová dosiahla v Kronplatzi rekord TASR 24. 1. 2023
Lyžovanie Petra Vlhová sa ospravedlnila za vulgárny pokrik na adresu Shiffrinovej. Takto na video reagovala Američanka Matej Babic 16. 1. 2023
Lyžovanie Shiffrinová sa vo Flachau neobjavila na tlačovej konferencii. Vlhovej však vystrúhala veľkú poklonu Matej Babic 11. 1. 2023
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend