VIDEO: „Čo keď otec ožil?“ Po prípade z Bijacoviec volali ďalší, že z hrobu počujú zvuky Alex Murajdová 28. 4. 2026
Ferenčák po útoku vypovedal na polícii: Nezastrašilo ma to, moje názory asi nie sú príjemné pre niektoré skupiny TVNOVINY.sk 28. 4. 2026
Zdemolovali jej auto a chodia jej vyhrážky smrťou. Zuzana Petková hovorí o rastúcej agresivite Adam Kršiak 28. 4. 2026
FOTO: Katastrofa na východe Slovenska. Prevrátil sa kamión s tisíckami kurčiat Ľubomíra Ivanková 28. 4. 2026
Motorkár (†38) nezvládol rýchlu jazdu a zo zákruty vyletel priamo do múru Michal Lukačovič 23. 6. 2019
Počet obetí na cestách opäť narástol. Na Spiši zahynul motorkár, v Prievidzi chodkyňa Michal Lukačovič 22. 6. 2019
Krimi Zo sumy za plynomer sa im zakrútila hlava. Môže za to poškodený plynomer Zuzana Žigová 22. 6. 2019
Krimi Prehľad prípadov streľby na Slovensku za posledných päť rokov: Tento rok ich bolo už päť Michal Lukačovič 22. 6. 2019
Krimi Obzvlášť tragický víkend na cestách: Ďalší mŕtvy a päť ťažko zranených Michal Lukačovič 22. 6. 2019
BA Ďalšie dve tragické nehody na západe Slovenska: Dvaja mŕtvi aj viacerí zranení Zuzana Žigová 22. 6. 2019
Púchov Krvavý koniec dedinskej zábavy na Považí vyvolala hádka. Dobrovoľný hasič dostal ranu do čela Zuzana Žigová 22. 6. 2019
Krimi Policajti majú zvýšenú pohotovosť na cestách, smrteľných dopravných nehôd pribúda Zuzana Žigová 22. 6. 2019
Rusko SUV sa zrútilo z kopca do hlbokej doliny, vodiča aj spolujazdkyňu vymrštilo z kabíny Karol Chren 22. 6. 2019
Zdravie Matka v poslednej chvíli zachránila dieťa pred pádom do schodiskovej šachty Karol Chren 22. 6. 2019
Krimi Masové protesty v Gruzínsku. Polícia použila slzný plyn a gumené projektily, sú stovky zranených Zuzana Žigová 21. 6. 2019
Aktivistka Útok na aktivistku Greenpeace na videu. Politik ju odsotil a chytil za krk Jana Habarová 21. 6. 2019
My ženy Diablova kozmetička: Život zničila stovkám žien, nikdy už nemali tvár ako pred tým Jana Habarová 21. 6. 2019
Exkluzívne Manžel ju roky týral: Desí ma, koľko žien sa mi ozvalo. Potrebujú pomoc, no ja už nevládzem Katarína Kiššová 21. 6. 2019
Dieťa zvolalo „ocko“ a z hrobu sa ozval buchot: Rodina nebožtíka z Bijacoviec opísala, čo nastalo po otvorení rakvy
Dieťa zvolalo „ocko“ a z hrobu sa ozval buchot: Rodina nebožtíka z Bijacoviec opísala, čo nastalo po otvorení rakvy
Náraz stíhačiek vo vzduchu vyústil v miliónové škody. Dôvodom bolo, že piloti sa navzájom fotili a natáčali