Jej súperky zrejme nepotešila. Niekdajšia vládkyňa WTA by sa mohla vrátiť skôr ako sa predpokladalo TASR 2. 12. 2025
Odvážil sa vstúpiť do slovenského lesa, kde miznú ľudia. Žena, ktorá tam žije, vydala varovanie Pavol Borkovič 1. 11. 2025
Zomrel legendárny spevák D’Angelo (†51). Dlhodobo bojoval s rakovinou pankreasu Alex Murajdová 14. 10. 2025
Legendárny tenista zvádza ťažký boj s chorobou: Súper, ktorého nemôžem ovládať, ale porazím ho TASR 5. 9. 2025
Wimbledon vyhrala ešte za Kennedyho či Chruščova. Tenisový svet smúti nad odchodom ikony Peter Matis 25. 8. 2025
Začalo to nevinným stúpnutím do diery, nasledovalo peklo. Už by som to nemusel zvládnuť, obáva sa legenda ďalšej operácie TVNOVINY.sk 24. 8. 2025
Legendu nórskeho hokeja už na ľade neuvidíme. Patrick Thoresen definitívne ukončil kariéru TASR 13. 8. 2025
úmrtie Začal v bráne a skončil v útoku, jeden hetrik ho posunul medzi elitu. Svet opustila legenda Rožňavy TVNOVINY.sk 2. 8. 2025
Zomrel Ozzy Osbourne Akoby sa so smrťou dohodol. O živote Ozzyho Osbournea sme sa zhovárali s hudobným dramaturgom Alex Murajdová 23. 7. 2025
MS v hokeji 2025 Bol pri premene švajčiarskeho hokeja, stal sa symbolom MS. Rekordér oplýva neuveriteľnou skromnosťou Matej Babic 13. 5. 2025
Basketbal Legendárna trénerka Hejková: Ocenenie od Huliaka by som odmietla. Aj tak nevie, kto som, nie som medveď, žartuje Matej Babic 16. 4. 2025
úmrtie Zomrel muž, ktorý objavil legendy svetového futbalu. Cristiano Ronaldo mu poslal silný odkaz TASR 8. 4. 2025
úmrtie Vo veku 88 rokov zomrel Fred Stolle. Bol svetovou jednotkou aj niekoľkonásobným grandslamovým víťazom TASR 6. 3. 2025
Futbal Bayern si uctí svoju legendu vyradením dresu. K tomuto kroku pristúpil prvýkrát v histórii TASR 4. 3. 2025
Hokej Legenda Švajčiarska a rekordér MS urobil zásadné rozhodnutie. Andres Ambühl fanúšikov nepotešil TASR 13. 2. 2025
úmrtie Na konte mal veľké úspechy. Vo veku 91 rokov zomrel bývalý austrálsky tenista Neale Fraser TASR 3. 12. 2024
Olympijské hry VIDEO: Dokázal niečo, čo sa nikomu inému nepodarilo. Legendárny Kubánec sa rozlúčil s jedinečnou kariérou Matej Babic 8. 8. 2024
Futbal Legendárny taliansky obranca ukončil kariéru. Najviac zažiaril v Juventuse Turín TASR 12. 12. 2023
Futbal Opantala svet svojím umením, jej dres šiel viac na dračku ako Neymarov. Príbeh Pelého v sukni zostane večný Matej Babic 11. 8. 2023
Hokej Slovan si výnimočným gestom uctí legendu nášho hokeja Miroslava Šatana Róbert Ďurkáč 4. 1. 2017
USA Jeho fotka dobyla internet. Keď vyrástol, potreboval pomoc a ľudia neváhali radoslav kozak 8. 12. 2016
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend