Medzi fanúšikmi bol obľúbený, Weiss mu väčšiu príležitosť nedal. Szöke sa vrátil k pôsobeniu na Tehelnom poli Richard Jančiar 17. 9. 2025
Radosť v Piešťanoch, so Slovanom sa dohodli aj vďaka Separovi. V meste čakajú futbalový humbug Peter Matis 17. 9. 2025
VIDEO: Šláger v Žiline mal všetko, Ďatko a Barseghyan žiarili. Slovan na poslednú chvíľu aspoň vyrovnal Peter Matis 13. 9. 2025
Slovan vycestuje na súboj Konferenčnej ligy do iného mesta. Dejisko zápasu je známe skôr hokejom TASR 11. 9. 2025
Belasí splnili cieľ. Slovan vyhral odvetu v Macedónsku a postúpil do 2. predkola Ligy majstrov TASR 17. 7. 2024
Slovan čaká náročná odveta, v ktorej sa chce zlepšiť. Róbert Mak upozorňuje na jednu vec TASR 16. 7. 2024
Ponuky stále boli. Robo Mak prezradil, ako sa rodil návrat do Slovana (rozhovor) Róbert Ďurkáč 16. 7. 2024
Exkluzívne Ohúril celé futbalové Slovensko. Nino Marcelli prezradil, či zostane v Slovane (rozhovor) Róbert Ďurkáč 15. 7. 2024
Niké liga Je návrat Čavriča do Slovana reálnou možnosťou? Ivan Kmotrík mladší priblížil, aká je situácia Matej Babic 13. 7. 2024
Niké liga Slovan lovil u najväčšieho konkurenta. Novou posilou belasých je mladý slovenský brankár Matej Babic 13. 7. 2024
Futbal Slovan sa dostal pred známe európske značky. UEFA zverejnila aktuálny rebríček najlepších klubov Matej Babic 12. 7. 2024
Futbal Weiss: V tomto je Kucka jeden z najlepších v Európe. A takýto Strelec bude prvou voľbou aj v reprezentácii TASR 10. 7. 2024
Futbal Dvojgólový Kucka strhol víťazstvo na stranu Slovana, proti FC Struga sa presadil aj debutujúci Mak TASR 10. 7. 2024
Futbal Dobrý brankár príde už v sobotu, Šporar má záujem. Slovan sľubuje v základe šesť až osem Slovákov Adam Dudiak 9. 7. 2024
Futbal Weiss Calzonovi: Ja som si tiež myslel, že som najlepší na svete. Nech neuráža ľudí, ktorí dokázali viac než on Adam Dudiak 9. 7. 2024
Futbal Debut Maka, prvé kolá bývajú dráma. Slovan začne boj o Ligu majstrov s klubom, ktorý existuje deväť rokov TASR 9. 7. 2024
Niké liga Prestup roka na spadnutie? Slovan je pripravený zaplatiť veľký transfer i krásny plat, píšu Slovinci Adam Dudiak 7. 7. 2024
Niké liga V posledných sezónach bol stabilnou súčasťou tímu. Bývalý český reprezentant opúšťa Slovan Bratislava TASR 4. 7. 2024
Futbal Som viac-menej rozhodnutý. Vladimír Weiss ml. uzavrel otázku o svojej budúcnosti Adam Dudiak 2. 7. 2024
Niké liga Slovan opúšťa veľká opora, hoci klub mal záujem o predĺženie zmluvy. V Bratislave zanechal výraznú stopu TASR 27. 6. 2024
Futbal Slovan spoznal súpera v prípade postupu cez Strugu. Cestovať bude do Estónska alebo Slovinska TASR 19. 6. 2024
Futbal Slovan spoznal súpera v prvom predkole Ligy majstrov. Súťaž sa bude hrať v novom formáte TASR 18. 6. 2024
Niké liga Slovan ohlásil príchod nového hráča. V Bratislave ho dobre poznajú a on sám je nadšený TASR 13. 6. 2024
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry