Liek za 350-tisíc eur sa k nemu nestihol dostať. Richard (†29) prehral boj so zákerným ochorením Lucia Tužáková 22. 9. 2025
Takmer polovica ľudí nevie, že trpí závažným ochorením. Najhoršie je na tom jedna veková skupina Róbert Ďurkáč 22. 9. 2025
Kristína si po zlom výsledku testov myslela, že nikdy nebude mamou. O pár týždňov zistila, že je tehotná Sofia Šalingová 21. 9. 2025
Bežný voľnopredajný vitamín môže ochrániť pred rakovinou. Benefituje z neho konkrétny typ pacientov Alžbeta Múcsková 21. 9. 2025
Znížte si chuť do jedla prirodzene. Tieto potraviny nielen zasýtia, ale aj podporia zdravie Gabriela Šlebodová 6. 10. 2024
Jeseň praje hubám, no pozor na bedle zo záhrad. Môžu spôsobiť zdravotné problémy Gabriela Šlebodová 6. 10. 2024
Zdravie Botox je bežný už aj v dvadsiatke. Mladí sa čoraz viac obávajú vrások Jasmina Hečková 6. 10. 2024
Zdravie Nedostatok omega-3 mastných kyselín. Ktoré potraviny sú ich najlepším zdrojom? Teleráno 6. 10. 2024
Zdravie Zákaz tabaku pre generáciu Z. Kontroverzné nariadenie by vraj zachránilo státisíce životov Martin Čeliga 6. 10. 2024
Exkluzívne Trpí obsedantno-kompulzívnou poruchou: Prosila som rodičov, aby ma zamkli v izbe. Bála som sa, že im ublížim (príbeh) Tamara Eliašová 6. 10. 2024
Exkluzívne Aká bude aktuálna vlna covidu? Epidemiológ Pavelka priblížil, ako sa správajú nové mutácie Katarína Kiššová 6. 10. 2024
Zdravie Sú vaše alergie horšie ako kedykoľvek predtým a trvajú dlhšie? Má to svoje vysvetlenie Nina Baková 5. 10. 2024
Zahraničné krimi Dieťa uhryzol netopier, rodičia za lekármi nešli. Skončilo sa to tragicky Nina Baková 5. 10. 2024
Zdravie Výzva na sociálnej sieti dostala deti do nemocnice: Prehltli magnety, teraz bojujú o život Nina Baková 5. 10. 2024
Reflex Zázračná moc hudby: Muzikoterapia funguje na Slovensku, možno ju potrebujete aj vy Lenka Stanková 5. 10. 2024
Zdravie Je kombinovanie liekov bezpečné? Odborníčka upozorňuje na vedľajšie účinky Teleráno 5. 10. 2024
Zdravie Veľa rýb, zeleniny aj pohár vína. Nový spôsob stravovania je recept na ochranu mozgu, tvrdia neurológovia Martin Čeliga 5. 10. 2024
Exkluzívne Pekný vzhľad na úkor zdravia. Slovenský projekt prišiel s prekvapivými výsledkami prieskumu medzi deťmi Lucia Tužáková 5. 10. 2024
Zdravie Chrípka začala úradovať, na juhu Slovenska už zatvára niektoré školy Karol Mindák 4. 10. 2024
Zdravie Koniec rakovine vaječníkov? V Spojenom kráľovstve vyvinuli jedinečnú vakcínu Alžbeta Múcsková 4. 10. 2024
Politika Hellebrandt prehovoril o HIV: Posudok potvrdil, že v nemocnici som nikoho neohrozil, o víruse nevedeli ani rodičia Katarína Kiššová 4. 10. 2024
Zdravie Demencii vie predísť jedna fáza spánku. Vedci odhaľujú, čo nám skvalitní život v starobe Martin Čeliga 4. 10. 2024
Kúpil si fotovoltické panely, na ktoré mu mal prispieť štát. Sľúbené peniaze mu však dodnes nevyplatili
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel
Ľubomíra žije v Egypte: Láska ma prinútila opustiť Slovensko. Manžel je moslim, no nie tak striktný (rozhovor)
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel